Jarenlang zocht keto-auteur Julie Van den Kerchove naar een efficiënte en gezonde manier om haar lichaam én geest in balans te houden. Na jaren van diëten, calorieën tellen en sporten besefte ze dat ze haar lichaam op die manier alleen maar in een onhoudbaar ritme hield. Pas toen ze keto ontdekte raakte Julie uit de bekende sugar rollercoaster en vond ze een duurzame levensstijl die haar zowel fysiek als mentaal de ondersteuning gaf die ze nodig had.

Wat keto precies is én hoe je je lichaam naar die staat begeleidt? Daar ontwikkelde Julie een handig stappenplan voor dat haalbaar is in slechts 15 dagen tijd. De basis-principes en de eerste voorbereidende fase op Julie’s 15-dagenplan alvast even op een rij!

Verder lezen?
Wil je graag verder lezen en ongelimiteerd genieten van al onze artikels? Maak dan snel een account aan en stap binnen in de wereld van Feeling.
Maak een gratis profiel aan in nog geen minuut en krijg toegang tot alle Feeling artikels.

vijftiendagenplan keto

Wil jij het keto-dieet ook wel eens proberen? Dan ben je hier aan het juiste adres. De komende week legt Julie Van den Kerchove je haarfijn uit hoe je zelf aan de slag kan gaan met haar vijftiendagenplan en delen wij tal van recepten. Zeg maar bye bye tegen die corona-kilo’s! Alle artikels over het keto-plan kan je met je Feeling-account op deze overzichtspagina lezen.

Meer lezen over gezond eten en keto: