Ben jij ook altijd zo druk dat je geen moment tijd hebt voor jezelf? Vind je te weinig tijd voor sport of gezond koken, maar besef je eigenlijk wel hoe ongezond dat is voor zowel je lichaam als je geest? En wil je daar iets aan veranderen? Dan ben je helemaal klaar voor de 10-daagse Self-Care Challenge van Feeling x Goedele Leyssen! Iedere dag deelt gezondheidsexperte Goedele Leyssen haar gouden tips om de gelukkigste en meest energieke versie van jezelf te worden. Vandaag: reageer je vaak té emotioneel? Dat is meestal omdat je lichaam je iets wil vertellen.

Wanneer je niet goed voor jezelf zorgt, duurt het meestal niet lang voor je emoties je daar attent op maken. Meestal komen ze even onverwacht op bezoek als de boze fee op het geboortefeest van de schone slaapster. En net zoals de boze fee zijn we ze liever kwijt dan rijk. Ook al zien we pijnlijke emoties als pretbedervers die met onze gemoedsrust aan de haal gaan, nochtans zijn emoties erg nuttig. Ze leren ons een heleboel over onszelf. Reageer jij onverwacht emotioneel? Hieronder lees je hoe je ontcijfert wat die emoties je proberen te vertellen.

Dit artikel maakt deel uit van de self-care challenge van Goedele Leyssen & Feeling. Ontdek hier alle artikels en tips van Goedele.

Verder lezen?
Wil je graag verder lezen en ongelimiteerd genieten van al onze artikels? Maak dan snel een account aan en stap binnen in de wereld van Feeling.
Maak een gratis profiel aan in nog geen minuut en krijg toegang tot alle Feeling artikels.

Word lid van de self-care club

Goedele Leyssen lanceert samen met Feeling een 10-daagse self-care challenge. Tijdens de challenge zal je strategieën en vaardigheden leren voor een gezond, gelukkig en succesvol leven. Ga vanavond om 20u naar De SelfCare Club op Facebook voor een korte Facebook Live waarin je een leuke oefening zal leren waar je je dag mee kunt kick-starten, en je krijgt meteen ook een extra uitdaging voor de dag erna.

Meer lezen over zelfliefde en zelfzorg? Dit artikel maakt deel uit van de self-care challenge van Goedele Leyssen & Feeling. Ontdek hier alle artikels en tips van Goedele.

Meer tips van Goedele Leyssen:

Foto: Kurt Stallaert, uit Goedeles boek Boost.