Wie niet goed slaapt, boet daardoor een pak aan levenskwaliteit in: niet alleen ben je overdag voortdurend moe, ook je geheugen kan veel minder goed mee, je concentratie gaat erop achteruit en ook je emoties durven al eens op een rollercoaster belanden. Speciaal voor iedereen die slecht inslaapt, ‘s nachts al eens wakker wordt, last heeft van vreemde angsten en nachtmerries of steevast een uur voor de wekker wakker ligt, beantwoordt slaapexpert Annelies Smolders deze week al onze vragen rond slaap en slaapproblemen. Vandaag: ik ben een erg lichte slaper en word vaak wakker ‘s nachts, wat nu?

Verder lezen?
Wil je graag verder lezen en ongelimiteerd genieten van al onze artikels? Maak dan snel een account aan en stap binnen in de wereld van Feeling.
Maak een gratis profiel aan in nog geen minuut en krijg toegang tot alle Feeling artikels.

Feelings grote slaapdossier met Annelies Smolders

Charlotte is niet alleen! Meer lezen over slapen en slaapproblemen? Dan zit je goed bij Feeling. Ontdek het grote slaapdossier met Annelies Smolders, log je in en lees alle tips en tricks om nog meer uit je nachtrust te halen. Of schrijf je in voor onze volgende Feeling Forward met Annelies Smolders. In haar lezing heeft ze het onder andere over slaapproblemen en deelt ze haar gouden tips.