Of ik beter wilde leren slapen in een zestal weken? Hoewel het voorstel voor mij als verstokte slechte slaper op z’n zachtst gezegd lichtjes utopisch leek, was ik onmiddellijk verkocht. Herinneren doe ik ze me immers nog alsof het gisteren was: die zalig lange nachten waarin je één, maximaal twee keer uit je heerlijk diepe slaaproes wordt gehaald omdat je onderbuur uitgebreid afscheid staat te nemen van z’n nieuwste verovering aan de voordeur of je jezelf weer maar eens tot verstikkens toe hebt vastgewoeld in het dik pak flanellen lakens op je bed. Helaas is zo’n ongestoord nachtleven al een tijdlang niet meer aan mij besteed: al van mijn laatste jaar als student moet het geleden zijn dat ik nog eens probleemloos de klok rond geslapen heb.

Verder lezen?
Wil je graag verder lezen en ongelimiteerd genieten van al onze artikels? Maak dan snel een account aan en stap binnen in de wereld van Feeling.
Maak een gratis profiel aan in nog geen minuut en krijg toegang tot alle Feeling artikels.

Feelings grote slaapdossier met Annelies Smolders

Meer lezen over slapen en slaapproblemen? Dan zit je goed bij Feeling. Ontdek het grote slaapdossier met Annelies Smolders, log je in en lees alle tips en tricks om nog meer uit je nachtrust te halen. Of schrijf je in voor onze volgende Feeling Forward met Annelies Smolders. In haar lezing heeft ze het onder andere over slaapproblemen en deelt ze haar gouden tips.

Meer lezen over slaap en beter slapen: