Antwerpen is de volgende stop voor SIDESTEP. De sneakerretailer veroverde al streetstyleharten in onder andere Duitsland en Nederland, nu is ons land aan de beurt.

Concept? SIDESTEP is een dochteronderneming van Foot Locker. Het Scandinavisch geïnspireerd winkelontwerp biedt must-have sneakers, goodies en een selectie uit de modecollectie van NA-KD. Met meer dan 70 winkels in heel Europa is de sneakerretailer een vaste stop voor modefans, met een brede selectie van merken als Nike, New Balance, Converse, adidas en Arkk Copenhagen.

Voor de opening in Antwerpen werkt SIDESTEP samen met zes creatieve trailblazers uit Antwerpen: stylist Farah El Bastani, fotograaf Anton Fayle, DJ Kevin Kofii, videomaker Charlotte Degreef, modeblogger Dennis Van Peel en make-up artist/creatieve duizendpoot Gladys Ferro sieren de campagne.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Wat maakt SIDESTEP uniek? In de sneakerwereld staat of valt alles met de winkelbeleving én dat hebben ze bij SIDESTEP begrepen. Het voormalige Foot Locker-pand op de Meir, werd heringericht met een concept geïnspireerd op Scandinavisch design en biedt een premium, minimalistische en uitnodigende winkelervaring. Naast de houten sneakerdisplays is er ook ruimte voor trendcorners en storytelling.

Hun unieke stijl en visie pent SIDESTEP neer in hun magazine ‘In My Shoes’ dat wordt verdeeld in de Antwerpse flagship store. Lees er meer over de favoriete hotspots van de ambassadeurs, hun favoriete sneakers van het moment én waarom de stad Antwerpen de ideale voedingsbodem is voor creatief talent.

SIDESTEP: sneakers in Antwerpen

SIDESTEP: sneakers in Antwerpen

SIDESTEP: sneakers in Antwerpen

SIDESTEP: sneakers in Antwerpen

SIDESTEP: sneakers in Antwerpen

SIDESTEP: sneakers in Antwerpen

SIDESTEP: sneakers in Antwerpen


Beeld: © Anton Fayle en © Dena Huys.

Meer adresjes in Antwerpen