4 lessen van Angelina Jolie

Brad Pitt en Angelina Jolie schitteren nog eens samen in een film. In 'By the Sea', een romantisch drama, geschreven door Angelina Jolie herself, zitten heel wat lessen. Wij sommen er vier op. 

1. Angelina is nostalgisch

Met het nummer 'Jane B' van Jane Birkin als generieknummer kan je het al een beetje verwachten. In de eerste beelden van 'By the Sea' zie je haar in een cabrio rijden op kronkelende wegjes. Les 1: Angelina Jolie houdt van nostalgie, zalig wegdromen over vervlogen tijden. 

2. Plaats je meubels zoals je ze graag hebt

Wanneer Angelina en Brad binnenkomen in hun hotelsuite, veranderen ze de schikking van hun meubels. De bureau bevindt zich recht voor het raam met zicht op zee. Les 2: Verplaats je meubels zoals je ze graag hebt. Laat veel licht binnenkomen op de plaatsen waar je veel bent. 

3. Bewaar oude stukken die je mooi vindt 

De film speelt zich af in het begin van de jaren 70. De materialen die gebruikt worden, hebben een luxueuze uitstraling. Bijvoorbeeld, een telefoon met een draaischijf of een klassieke typmachine, zeker het prachtig rode exemplaar van Valentina d'Olivetti. Les 3: Bewaar oude dingen die je mooi vindt. Zelfs bijvoorbeeld oude Belgische franken. Ooit kunnen ze nog dienen als decoratie of zijn ze veel geld waard

4. Altijd blijven lachen

In 'By the Sea' maken Brad en Angelina heel wat mee. Maar ze hebben één grote kracht. Zelfs als ze pech hebben of dingen meemaken, blijven ze elkaar aan het lachen brengen. Les 4: Blijven lachen, ook als je een tegenslag hebt. Maak elkaar gelukkig. 

Tekst: Joëlle Lehrer

Lees ook: 

De wishlist van chef-cultuur Tanja Dierckx 

10 tips die leiden naar geluk

6 must-have boeken over beauty

Partner Content

Gesponsorde content