Brugge, ook wel het klein Venetië, is dé place to be deze zomer. Niet alleen vind je in deze stad veel toeristische plekjes, ook zijn er verborgen parels die we jullie niet willen ontnemen.

5 x hotspots in Brugge

Duka Moodstore

Duka Moodstore in Brugge is niet zomaar een winkel, het is een hele beleving. Dit is zo een van die winkeltjes waar je achteloos binnenloopt en gegarandeerd met iets buitenkomt. Katrien van Duka Moodstore is bijzonder creatief in haar aanbod van fashion, deco en beauty. Heerlijke handzeep, een fijne poncho of een eco drinkbus – alles is hier stijlvol en duurzaam. Leuk om weten is dat deze winkel elke eerste zondag van de maand open is, je kan dus meteen een tripje met je vriendin naar Brugge plannen. Last but not least, terwijl je shopt kan je genieten van de sapjes van JusRé en smullen van de heerlijke taarten van Madame Bakster.

Meer informatie over deze hotspot vind je hier.

Serendipity

Onverwachte combinaties die een harmonieus geheel creëren, dat is waar Serendipity in Brugge voor zorgt. Minimalistisch of strak, donker of licht, zacht of een beetje ruw? Volgens interieurarchitecte Anne Janssens kun je vlotjes mixen. En dat zie je ook in haar shop: herinneringen aan verre reizen creëren hier een warme sfeer, met veel houtsoorten, warme stoffen en opvallende items.

Meer informatie over deze hotspot vind je hier.

Le Salon

Nathalie Bonte is al jaren een begrip in Brugge en omstreken, maar dit jaar gooide ze het roer om. Le Salon is nu een holistisch kapsalon en een hair spa. Nathalie werkt voortaan alleen en speelt in op de beleving van elke klant. Ze ontvangt je met een welkomstritueel en minimassage en werkt uitsluitend met volledig biologische producten van O Way. Za-lig!

Meer informatie over deze hotspot vind je hier.

Kind of Oj

In een stad waar kunst, cultuur en ambacht zo met elkaar verweven zijn als in Brugge past deze B&B perfect. Interieurarchitect Jo Hoeven nam het prachtige pand aan de Vesten over van zijn ouders en maakte er naast gastenkamers ook een galerie, eventlocatie en atelier van. Kunst en design zijn overal aanwezig. Hier heerst een constante sfeer van verandering waardoor je keer op keer wilt teruggaan om iets nieuws te ontdekken. Enorm spectaculair en opvallend zijn de baden in klei. Als je naar B&B Kind of Oj komt, kan je er als gast in baden.

Meer informatie over deze hotspot vind je hier.

Goûts & Couleurs

Op het strand kom je ze liever niet tegen, maar de kwallen van HK Living lijken bijna te zwemmen in hun bokaal en zijn echte eyecatchers. Wij hebben ze gespot bij Goûts & Couleurs in Brugge. Hét adresje voor een complete make-over of boost voor je interieur. Hou je van pure, warme en natuurlijke materialen en wil je je interieur een boost geven? Dan ben je bij Goûts & Couleurs aan het juiste adres!

Meer informatie over deze hotspot vind je hier.

Ben je nu al aan het wegdromen van een zonnige zomer aan onze Belgische Kust? Dan doen wij er graag nog een schepje bovenop met een voorsmaakje van onze kust-specialDownload hier enkele reeds uitgestippelde shoppingroutes en dé must-do’s van onze Feeling-gastvrouwen aan de Belgische Kust.

Meer over de Belgische kust lees je hier: