Ben jij al klaar voor de Olympische Spelen?

Naar aanleiding van de Olympische Spelen werden 1000 Europese sportfans ondervraagd over hun gewoontes tijdens het bekijken van sportevenementen. De resultaten bleken verrassend maar soms ook wat bevreemdend! 

– 38% van de Europeanen is van plan zijn woonkamer te herinrichten om optimaal te kunnen genieten van het sportevenement. Zo gaven ze aan een nieuwe tv of een mini-koelkast te installeren om zo in alle comfort naar de Olympische Spelen te kunnen kijken.

– 30% van de Europeanen is bijgelovig of volgt bepaalde rituelen voor een sportwedstrijd. Ze dragen de truitjes van de nationale ploeg of ze houden geluksbrengers bij zich tijdens belangrijke wedstrijden.

–  In Europa zullen er deze zomer gemiddeld 29.718.165 hamburgers verslonden worden. Als deze allemaal naast elkaar worden gelegd, komt dit overeen met 10.401 atletiekvelden!

– In Europa zal er gemiddeld 22.335.633 liter water en frisdrank gedronken worden. Deze hoeveelheid drank kan maar liefst  acht Olympische zwembaden vullen.

– De Europeanen zullen gemiddeld 6.560.368 pizza’s eten. 

In het kader van de Olympische Spelen werden bovendien een aantal toestellen ontwikkeld om de kijkervaring nog meer te optimaliseren. Zo kunnen extreme sportfans met de Harmony One+ Universal afstandsbediening van Logitech tot 15 verschillende toestellen met slechts één afstandsbediening bedienen. Vraag manlief vooral om dit in het tuinhuis te installeren!

Partner Content

Gesponsorde content