Boekenliefhebbers: dit zijn de toppers van het moment

Hoera, weekend! Het uitgelezen moment voor een goed boek. Inspiratie nodig? Deze 6 boeken zijn helemaal de moeite waard.

Alles tussen ons

Alles tussen ons

Alles tussen ons

Eve en Lily hebben elkaar al 17 jaar niet meer gesproken. Tot Eve na een spectaculair ongeluk wordt verpleegd door Lily. Ouder en wijzer pikken ze de draad weer op: Lily vecht een scheiding uit met een man waar Eve niks van wil weten en Eve ontdekt dat ze aan dezelfde ziekte als haar moeder lijdt. Denk Ierse humor, nuchtere vriendschappen en veel liefde.

Anna Mcpartlin

Een redelijk gelukkig huwelijk

Een redelijk gelukkig huwelijk

Een redelijk gelukkig huwelijk

Een jonge moeder vertelt over wat haar elke dag bezighoudt: haar man is ‘ook maar een mens’, haar kinderen zijn allesbehalve perfect en aan de schoolpoort staan vaders die meer met je fantasie doen dan wat er ooit in je leven zal gebeuren. Fien De Meulder trekt zich niets aan van zoetsappige moederclichés en gaat voor scherp, grappig én herkenbaar.

Fien De Meulder

Weg van jou

Weg van jou

Weg van jou

Helena is een supervrouw en single, haar vader doet aan internetdaten, haar zoon kan maar niet beslissen of hij bij zijn vriendin of thuis wil wonen en het huwelijk van haar broer vertoont barsten. Genoeg ingrediënten voor een lekkere Vlaamse feelgoodroman waarin de vele varianten op de liefde én een tweepersoonsbad centraal staan.

N.I. Monteny

In het water

In het water

In het water

In een afgelegen dorpje wordt een journaliste vermoord die onderzoek doet naar een waterpoel waarin heel wat vrouwen de dood hebben gevonden. Plots blijkt hoe heel het dorp wordt gegijzeld door geheimen.

Paula Hawkins

Het einde van de zomer

Het einde van de zomer

Het einde van de zomer

In 1983 verdwijnt de vijfjarige Billy uit de tuin van zijn ouders. 20 jaar later verschijnt er in de therapiegroep van Billy’s zus Veronica een jonge man die vreemde herinneringen heeft aan een verdwenen kind. Komt er eindelijk een einde aan de zoektocht of roept de verdwijning nog meer vragen op?

Anders de la Motte

Het hoort er allemaal bij

Het hoort er allemaal bij

Het hoort er allemaal bij

Wat doet het prille vaderschap met een man? Veel, zo blijkt. Nicola verlangt naar de tijd toen hij nog alles kon doen wat kinderloze mannen doen: reizen, drinken, vrijen. Als hij voor zijn werk naar Berlijn moet, raakt hij onder de indruk van een vrouwelijke collega. Het hoort er allemaal bij is echter geen Temptation Island op papier, maar een nononsense roman over jonge vaders in hun nieuwe rol.

Fabio Volo

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

Gesponsorde content