Dé tv-tip: Nieuw najaarsaanbod

September: het nieuwe tv-seizoen start en de zenders halen het beste uit de kast om de kijker te overtuigen. Iedereen Beroemd, Volt, Café Corsari, Man over Boek, De Slimste Mens en vele andere sterkhouders krijgen een nieuw seizoen, maar wij kijken vooral uit naar de kakelverse programma's.

Kijk waar je voor thuisblijft

De culinaire infiltrant

In Goed volk trekt Jeroen Meus naar zes verschillende gemeenschappen die volgens hem moeilijk te doorgronden zijn: cowboys in Texas, vissers op de Lofoten, sumoworstelaars in Tokio, de inwoners van het koude dorp Oymyakon, de Langa-township in Zuid-Afrika en de oudjes van het rusthuis Sint Anna in Berchem. En Jeroen zou Meus niet zijn, moest hij geen wondermiddel hebben om op vrolijke wijze te infiltreren: zijn lekkere bordjes en zijn nonchalante babbel.

Goed volk , vanaf dinsdag 2 september op Eén

Cupido hakt erin!

In zes afleveringen checkt Annick Ruyts hoe het met de Vlamingen en de liefde gesteld is. Dat levert stof voor verhalen over relationele kwesties als dating, echtscheiding, overspel en jaloezie. En ook over het feit dat Vlamingen steeds meer scheiden. De liefde is kwetsbaar, maar toch blijft dit onze voornaamste zoektocht.

De Bijl van Cupido , vanaf woensdag 3 september op Canvas

Levensverhalen in Leuven

Vriendinnen vertelt het verhaal van de jarenlange vriendschap van Eva en Nel, hun liefdes en hun tegenslagen in het leven. Deze fictiereeks start in 1945, na de Tweede Wereldoorlog, en loopt door tot 2014 met Leuven en Heverlee als decor. Charlotte De Bruyne en Anemone Valcke zijn de jonge meisjes, Veerle Eyckermans en Veerle Dobbelaere schitteren als de dames in hun tweede jeugd.

Vriendinnen , startdatum nog niet bepaald, op EEN

Theatermakers

VTM zoekt het in de komische hoek met de 'De Pajotters', een amateurgezelschap dat de ambitie koestert om te schitteren in een nationale theaterwedstrijd. De voorzitter van de club spreekt daarom een echte regisseur aan, en dat valt niet bij iedereen in goede aarde. Met Marc Van Eeghem, Stanny Crets, Els Dottermans en Matteo Simoni.

Amateurs , vanaf maandag 1 september op VTM

Sterren kijken

In het nieuwe programma van Steven Van Herreweghe ontvangt het Kuifje van VIER elke week een bekende mens. Hij kijkt samen met hem/haar naar de toekomst en wil weten welke dromen hij/zij nog koestert en waar er misschien valkuilen verstopt liggen op de weg. Geserveerd op een humoristisch bedje in Stevens eigenwijze stijl.

Het beste moet nog komen , vanaf 1 september op VIER

Partner Content

Gesponsorde content