Eindelijk! Er komt een gloednieuwe tv-serie van Sex and the City

Lise Milbou
Lise Milbou Lifestylejournalist

Herinner je jezelf dat fantastische einde van 15 jaar geleden nog? John (ook wel: Mr. Big) vloog Carrie Bradshaw achterna naar Parijs om er samen lang en gelukkig te leven. Nu, zo’n anderhalve decennia na de feiten, krijgt dat romantische sprookje eindelijk een vervolg. O yes.

Is er nog seks in de stad?

Geen film deze keer, wél een volwaardig vervolg op Sex and the City (als in: een échte tv-serie). Schrijfster Candace Bushnell schreef immers een nieuw boek ‘Is There Still Sex in the City?’, dat gaat over seks, daten en vriendschap na je vijftigste. Paramount TV kocht meteen de rechten van het boek en laat nu weten dat er een tv-serie komt.

“In de 50 zijn betekende vroeger het begin van je pensioen,” zegt auteur Candace Bushnell. “Van vijftigers werd niet verwacht dat zij sporten, bedrijven oprichten, verhuizen, casual seks hebben en opnieuw beginnen. Maar dit is precies wat het leven van vele vrouwen van in de 50 en 60 inhoudt en ik ben blij dat ik deze rijke complexe levens in beeld mag brengen.”

Nicole Clemens van Paramount TV voegt daaraan toe: “De originele Sex and the City is baanbrekend geweest voor een hele generatie vrouwen, inclusief mijzelf. Wij zijn blij dat we dit verhaal kunnen vervolgen voor de groep vrouwen van in de 50, die nog té weinig aan bod komt.’

Als je niet kan wachten op de serie (verstaan we): het boek ‘Is There Still Sex in the City?’ is vanaf augustus te koop. Nog even tandenbijten dus...

 

Meer over Sex and the City

Foto: IMDb

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

Gesponsorde content