Op 8 maart is het Internationale Vrouwendag. Om dat te vieren, lieten acht inspirerende vrouwen zich door Feeling matchen aan een geheime gesprekspartner. Het werden vier verrassende dubbelinterviews. Over vrouw-zijn en zoveel meer.

BINU SINGH & ELISABETH LUCIE BAETEN OVER DE CRISIS IN DE KINDEROPVANG, PARENTALE BURN-OUT EN GRAVE PRINSESSEN

BINU SINGH & ELISABETH LUCIE BAETEN.

In het eerste duogesprek ontmoeten schrijfster en scenariste Elisabeth Lucie Baeten en kinderpsychiater Binu Singh elkaar. Wat hen bindt? Het woord geven aan zij die niet gehoord worden: het jonge kind. Lees het interview hier. 

DENA VAHDANI & LIESBETH VAN IMPE OVER KANKER, SCHREEUWVIDEO’S EN VERDRIET OM IRAN

Het tweede duo is comédienne Dena Vahdani en Nieuwsblad-hoofdredactrice Liesbeth Van Impe. Ergens tussen workaholic wezen en weekends waarin niets moet, treffen ze elkaar. Lees het gesprek hier. 

Lenny Van Wesemael & Christine Mussche over vrouwen in een mannenwereld, #metoo en het gemis van een vader

Voor ons derde dubbelgesprek koppelden wij advocate Christine Mussche & regisseur Lenny Van Wesemael. Ze hebben allebei iets met de rechtbank: de ene gaat er pleiten, de andere maakte er net een fictiereeks over. Een gesprek met een advocate en een regisseur over vrouwen in een mannenwereld, #MeToo en het gemis van een vader. Lees het volledige interview hier. 

Danira Boukhriss Terkessidis & Merol over instagram-feminisme, kleinepiemelgrappen en all-female bands

Voor ons laatste dubbelgesprek koppelden wij absolute topvrouwen: tv-presentatrice Danira Boukhriss Terkessidis en artieste Merol. We moeten jullie niet verklappen dat het knettert, dat hadden jullie zelf al door. Lees het volledige gesprek hier.