Laat je vervoeren door Edouard Vermeulen, Pierre Marcolini en Véronique De Kock

De Week van de Vervoering pakt dit jaar wel met een heel bijzondere campagne uit. Van 16 tot 22 september stellen 6 BV’s hun imago ten dienste van een sensibiliseringsactie voor alternatieve vervoermiddelen. Daarbij spelen zij allen een rol in een wedstrijd waarbij 6 gelukkigen een exclusieve Brusselse belevenis kunnen winnen.

Op 16/9 word je verwacht aan het hoofdpodium van de I BIKE BRU village om samen met Tatiana Silva de villa te verkennen. Je neemt tevens deel aan een live radio-uitzending en krijgt na afloop de fiets mee naar huis.

Op 17/9 neemt Véronique De Kock je mee met een Villo fiets voor een heel speciaal otbijt.

Op 18/09 mag je mee op culinaire ontdekkingsreis door de Vroegmarkt met niemand minder dan Pierre Marcolini en zijn Cambio. Jullie kiezen de ingrediënten voor de maaltijd die jullie daarna samen zullen klaarmaken.

Op 19/09 leidt Edouard Vermeulen je per Brusselse taxi langs een aantal van de mooiste Brusselse boetieks. Je ontvangt van hem een volledige restyling én een aankoopbon voor €1000.

Op 20/09 stap je op de clubbus, in het gezelschap van Cozzy Mozzy, om Brussel na zonsondergang te verkennen. En dat in het gezelschap van je 20 beste vrienden!

Op 21/09 stap je in de voetsporen van de legendarische Jacques Brel en ontdek je al zijn lievelingsplekjes in het gezelschap van de charmante Maureen Louys.

Deelnemen aan de wedstrijd? Klik dan hier

iedereen die niet wint, kan op 16 september nog steeds terecht in “I BIKE BRU” dorp, dat wordt opgesteld op het Europakruispunt. Er zal een concert zijn van de groep Montévideo, Fixies en bmx activiteiten, een bike fashion show, artiesten, restauratiekraampjes en tal van andere activiteiten.

Partner Content

Gesponsorde content