Helaas geen goed weer voorspeld dit weekend, maar dat heeft ook zo zijn voordelen. Tijd om even helemaal tot rust te komen en te genieten van een goed boek. Nood aan inspiratie? Wij zetten onze favorieten van het moment op een rijtje.

De biecht – Nadia Dala

Marie was een succesvolle journaliste, nu zit ze thuis. Weggeroddeld door collega’s, of misschien net iets te oprecht dan goed voor haar was. Dan belt haar oude baas: Marie moet haar oudere zus Frie, een gangsterliefje op leeftijd, in de gevangenis gaan interviewen. Na de dood van hun ouders heeft Frie Marie in de steek gelaten en
die wonde is nog niet geheeld. Terwijl Marie haar identiteit als Belgisch-Marokkaanse, vrouw, journaliste en jongste kind probeert te definiëren, ontdekt ze dat haar trauma ook dat van haar zus is.

Drie wensen – Liane Moriarty

De zusjes Lyn, Cat en Gemma zijn drie handen op één buik. De een heeft het al beter voor elkaar dan de ander, tot de poppen aan het dansen gaan op de dag dat ze 34 worden en ze
elkaars geheimen ontdekken.

Vind mij – J.S. Monroe

Jar is geobsedeerd door de zelfmoord van zijn vriendin tijdens hun studententijd. Soms meent hij haar plots op straat te zien. Vijf jaar na haar dood krijgt hij een sms van haar.

Ben jij net als ons verzot op boeken? Breng ons dan op vrijdag 3 november zeker een bezoekje op de boekenbeurs voor de Feeling Ladies night! Hier vind je meer info. 

Bekijk ook onze andere boekentips:

SOURCE: Beeld: & Other Stories