Eindelijk kunnen we met de voeten in het zand en een cocktail in de hand genieten van de Belgische zon. Vlei je neer op één van deze terrassen en strandbars in Blankenberge.

1. Belle Epoque Centrum

Bij het Belle Epoque Centrum – ook wel ‘het Park Güell van Blankenberge’ – strijk je neer voor een vleug nostalgie en architectuur. Dit huis uit de Belle Epoque periode (1894) huist een museum waar je meer te weten komt over de badplaats die er ooit was. Grootste troef? Het dakterras! Hier waan je jezelf even in Barcelona, al is het zicht (de pittoreske kerktoren van Blankenberge) hier nét ietsje anders.

Elisabethstraat 24, 8370 Blankenberge – belleepoquecentrum.be

Dit artikel maakt deel uit van Feelings grote zomerplan 2021 om alles uit je vakantie te halen. Ontdek hier nog meer tips en leuke artikelen. 

Verder lezen?
Wil je graag verder lezen en ongelimiteerd genieten van al onze artikels? Maak dan snel een account aan en stap binnen in de wereld van Feeling.
Maak een gratis profiel aan in nog geen minuut en krijg toegang tot alle Feeling artikels.

zomerplan

Op zoek naar nog nog meer tips om alles uit je vakantie te halen? Ontdek hier alle artikels uit Feelings grote zomerplan. Wil je geen enkele update meer missen? Schrijf je dan hier snel in op onze nieuwsbrief met Feeling weekendtips, zo krijg je elke vrijdag onze tips om je zomer onvergetelijk te maken in je inbox.

Het zomert!