Hier verkopen ze de lekkerste verse vis van de hele Belgische kust, van Knokke over Oostende en Nieuwpoort tot De Panne!

Wie langer dan een paar dagen aan de Belgische kust verblijft, gaat waarschijnlijk niet elke dag op restaurant. Zelf een potje koken dus. Maar waar haal je de beste zeetong, kabeljauw en tarbot? Bij de betere viswinkel natuurlijk. Dit zijn (in willekeurige volgorde) de beste viswinkels in Nieuwpoort, Oostende en de rest van de Belgische kust volgens onze foodexpert Evelien Rutten.

Dit artikel maakt deel uit van Feelings grote zomerplan 2021 om alles uit je vakantie te halen. Ontdek hier nog meer tips en leuke artikelen.

Dit zijn de 12 beste viswinkels in Nieuwpoort, Oostende & co.

1. ’t Vispaleis – Oostende

Foto: Duncan de Fey

Gianni Cornette baat in Oostende samen met zijn ouders ’t Vispaleis uit. De viswinkel begon als Ter Streep, en werd opgericht door Gianni’s grootvader in 1969. In 2016 werd de winkel vernieuwd en werd de oppervlakte drie keer groter. Sinds 2018 hebben ze ook een chef in dienst die de zeer populaire vers bereide maaltijden voor zijn rekening neemt.

Alfons Pieterslaan 20, Oostende.

Verder lezen?
Wil je graag verder lezen en ongelimiteerd genieten van al onze artikels? Maak dan snel een account aan en stap binnen in de wereld van Feeling.
Maak een gratis profiel aan in nog geen minuut en krijg toegang tot alle Feeling artikels.

Op zoek naar nog nog meer tips om alles uit je vakantie te halen? Ontdek hier alle artikels uit Feelings grote zomerplan. Wil je geen enkele update meer missen? Schrijf je dan hier snel in op onze nieuwsbrief met Feeling weekendtips, zo krijg je elke vrijdag onze tips om je zomer onvergetelijk te maken in je inbox.

Lees ook