3 heerlijke adresjes om dit weekend te proberen

Geen zin om te koken? Probeer dit weekend dan een van deze drie heerlijke adresjes

1. L'Envie

L'Envie wordt gerund door het jonge kokskoppel Inès Vankeirsbilck en David Grosdent, twee chefs die o.a. geschoold werden bij Sea Grill van Yves Mattagne. In een elegant en tijdloos kader serveren zij hun gastronomisch menu, dat voornamelijk is opgebouwd uit lokale producten. Op de kaart staan heerlijke gerechten als hertenkalf met grondwitloof en duinschorseneer, of tongschar met butternut, hazelnoot en mimolettekaas.

Vleesje

2. Bistro Bar Molenvijver

als je hier binnenstapt, heb je een prachtig uitzicht op de Molenvijver in Genk, een rustige oase in de stad. Het restaurant Molenvijver bestaat al veel langer, maar nu is er ook een gedeelte bistro/bar, met een zeer toegankelijke kaart, bv. met huisbereide hamburger of spaghetti meatballs. Mocht het deze winter vriezen, kun je je bezoek aan de bistro trouwens afsluiten met een rondje schaatsen op de vijver

Bistro Bar Molenvijver

3. Schnitzel

Laat je zeker niet afschrikken door de naam, Schnitzel is een restaurant-nieuwe-stijl, waar ze het concept van sharing goed begrepen hebben. Het interieur lijkt zo van een brocantemarkt te komen en de gerechten worden geserveerd in servies van de bomma, maar daar snakken we allemaal soms naar. Op de kaart staan klassieke hapjes, maar geen schnitzel.

Schnitzel

Uit in Antwerpen? Ontdek dan een van deze drie heerlijke nieuwe adresjes. Ontdek hier hoe je de perfecte foodstagram maakt, voor als je anderen jaloers wilt maken. 

Partner Content

Gesponsorde content