3 heerlijke nieuwe adresjes in Antwerpen

Genieten van een lekker hapje, brunch of diner in Antwerpen? Dan moet je hier zijn! 

1. Klapbar

Klapbar

In deze nieuwe, trendy foodbar in Antwerpen staan duurzaamheid en solidariteit centraal. Alle gerechten worden bereid met biologische producten, afkomstig van de tuinders van Herdershof. Creatieve geesten als zangers en kunstenaars krijgen hier trouwens ook een podium om hun kunnen te tonen. Daarnaast worden er artikels verkocht van ondernemers uit de buurt. In het weekend is de bar open op vrijdag- en zaterdagavond en op zondag is er een brunch voor € 15 all in. 

2. Jerom

Jerom

Dit is het nieuwe Antwerpse restaurant van bistro-marktkramer/chef Filip De Pauw. Filip De Pauw kwam je misschien al eens tegen op de Antwerpse zaterdagmarkt, waar hij het fantastische bistro-kraam Le Verseau uitbaatte. Daarvoor deed hij kennis op bij o.a. Hertog Jan en 't Zilte, maar nu heeft hij eindelijk een eigen restaurant: Jerom. Zijn keuken is eigentijds klassiek, met heerlijke seizoensgerechten als risotto met boschampignons of ree met rode kool, zilverui en mousseline-aardappel.

3. De markt

De Markt

De worsten van Brandt & Levie, de pâté van De Pasteibakkerij, rundvlees van Dierendonck: voor al deze delicatessen hoef je niet meer het hele land af te rijden, want die vind je vanaf nu in het Felixpakhuis. Naast charcuterie worden er nog verschillende andere delicatessen en biertjes verkocht. Er is geen bediening aan de hoge tafels in het midden, maar wat ons betreft, is dit dé nieuwe hotspot om te aperitieven. Koop je lekkere hapjes aan de toog en deel ze met je vrienden. 

feel.it Ontdek ook elke week nieuwe adresjes en must-do's geselecteerd door onze experten in feel.it. 

Partner Content

Gesponsorde content