3 x cocktail time in Gent

Woon je in Gent, ga je er uit met vrienden of ben je er op weekend? Ga dan zeker een cocktail drinken om de avond gezellig in te zetten. Bij deze 3 unieke en trendy cocktailbars kan je kiezen om de avond door te brengen in de Roaring Twenties, met unieke smaken of met een hapje erbij.

Café Gomez

Café Gomez

Oprichters Ian Mattan, Frank De Boe, Nelis Naessens en Ahmed El-Saidy misten iets aan het vernieuwde plein in Gent. Een plek waar je kon aperitieven met lekkere tapas. Het resultaat is een trendy café met eetkaart waar je tot in de vroege uurtjes kan blijven plakken. Maar waar zijn de cocktails dan? Gomez is geen cocktailbar, maar is wel vertegenwoordigd als een 'Battle of the Bartenders' georganiseerd wordt.

Café Gomez, Oud Beestenmarkt 4, 9000 Gent

Old Fashioned

Old Fashioned

Op zoek naar een plek waar je rustig een cocktail kan drinken? Dan moet je bij Old Fashioned zijn. De cocktailbar bevindt zich in één van de historische kelders van de Gentse binnenstad. Een ontvangst door charmante dames in jaren 20 jurkjes, jazzmuziek op de achtergrond en een donkere interieur met Tiffanylampen. Kortom, een fantastische sfeer.

Old Fashioned, Hoogpoort 19, 9000 Gent

Jigger’s

Jigger's

Deze cocktailbar is een vaste waarde geworden in Gent. Elke week verwennen de barmannen de gasten met een nieuw menu vol ongewone smaken. De siropen maken ze zelf, de ingrediënten zoeken ze streekgericht en, op de citrus na, werken ze enkel met seizoensfruit en -groenten. Zin om te gaan? Vergeet dan niet de dag zelf te reserveren.

Jigger’s, Oudburg 16, 9000 Gent

Wil je de avond voortzetten bij je thuis of heb je gewoon zin om te experimenteren met heerlijke cocktails? Dan kan je alvast beginnen met deze 4 herfstcocktails .

Partner Content

Gesponsorde content