Zon, zee en strand is alles wat we nodig hebben deze zomer. Reden te meer om een tripje naar de kust te plannen. Oostende is de perfecte bestemming voor als je eens een hele dag wil genieten en relaxen. Wij geven je 3 adresjes die je zeker bezocht moet hebben.

3 x hotspots in Oostende

Ozee Oostende

Wil je je volledig onder handen laten nemen en kan je een gewaagde look aan? Dan is een bezoekje aan Ozee in Oostende een must. Durf jij deze zomer radicaal voor kleur gaan? Bij Ozee is niets te gek: blauw, rood, you name it! In hun beauty- afdeling krijg je een heerlijke massage of La Prairie-kaviaarbehandeling. Neem manlief gerust mee, want ze hebben ook een barbier in huis.

Meer informatie over deze hotspot vind je op hier.

STORM Oostende

Chef Michiel Rabaey en zijn vrouw Nathalie Hiele openen een nieuw gastronomisch restaurant in Oostende: STORM. Rabaey werkte eerder al bij sterrenzaken als Le Fox, De Jonkman, Hof van Cleve en El Celler de Can Roca. De tijd was rijp om een eigen zaak te beginnen. Bij restaurant STORM maak je kennis met de veelzijdigheid van de vaak onbekende Noordzee en Polders. Niet enkel gekende maar ook onbekende vissoorten komen bij STORM op je bord terecht.

Meer informatie over deze hotspot vind je hier.

Oode Oostende

Oode is veel meer dan een koffiebar! Ze serveren ook lekkere soorten thee, waaronder chai latte uit India, en verse biologische sapjes van JusRé, met onder meer rode biet, peer en sinaasappel of wortel, appel en gember. Ook heerlijke mueslirepen, muffins en lekkere taarten van Tartes de Françoise staan op de kaart. Vers, gezond, lokaal en ecologisch verantwoord staat centraal bij Oode. Omdat Oode zich in hartje Oostende bevindt met verschillende scholen om de hoek besloten ze ook take-away te voorzien zodat shoppers, studenten, leerkrachten, ouders… tussendoor hun favoriete drankje kunnen afhalen.

Meer informatie over deze hotspot vind je op hier.

Ben je nu al aan het wegdromen van een zonnige zomer aan onze Belgische Kust? Dan doen wij er graag nog een schepje bovenop met een voorsmaakje van onze kust-specialDownload hier enkele reeds uitgestippelde shoppingroutes en dé must-do’s van onze Feeling-gastvrouwen aan de Belgische Kust.

Meer over de Belgische kust: