5 adressen voor een heerlijke gin

Zin in een heerlijke gin? Dan moet je op één van deze vijf adresjes zijn. 

1. Koks & Tales in Hasselt

Deze trendy cocktailbar verwelkomt je in een stijlvolle jaren '30 atmosfeer. In Koks & Tales ben je aan het juiste adres voor originele en atypische cocktails. Vergeet niet op voorhand te reserveren als je van plan bent om met meer dan vijf personen een cocktail te gaan drinken!

Koks & Tales

Schrijnwerkersstraat 9, 3500 Hasselt – www.koksandtales.com

2. Bijou in Antwerpen

In Bijou verwelkomen de mixologisten je met een origineel cocktailconcept. Je kan er cocktails proeven in kleinere glazen, zodat je er meer van kan proeven. Daarnaast bieden ze ook pure spirits per centiliter aan, zodat klanten exclusieve dranken kunnen proeven zonder daarvoor een gepeperde rekening te moeten betalen. Tot slot bieden ze ook een aantal cocktails aan die op voorhand klaargemaakt werden. Deze cocktails worden smaakvoller naarmate ze langer in het potje zitten.

Bijou Antwerpen

Graaf van Egmontstraat 20, 2000 Antwerpen

3. Bar Nine in Leuven

Bar Nine wil z'n klanten een echte experience aanbieden door hen te ontvangen in een relaxed vintage kader en hen een originele cocktail te serveren. En dit alles met een soulvol groovy muziekje op de achtergrond. Bovendien worden er in Bar Nine naast cocktails ook moderne versies van klassieke gerechten aangeboden, zowel tijdens de lunch als tijdens het diner.

Bar Nine Leuven

Oude Markt 9-10, 3000 Leuven – www.bar-nine.be

4. Jigger's in Gent

Jigger's – ook wel The Noble Drugstore genoemd – inspireerde z'n interieur volledig op de periode van de drooglegging in Amerika, waarin geen alcohol meer verkocht of geconsumeerd mocht worden, maar dit wel nog illegaal gebeurde. Ga voor een cocktail van de week of laat de barman je een cocktail maken op basis van je persoonlijke voorkeuren.

Jigger's Gent

Oudburg 16, 9000 Gent – www.jiggers.be

5. Groot Vlaenderen in Brugge

Groot Vlaenderen biedt z'n klanten een ruime keuze aan alcoholische dranken en heerlijke cocktails. Daarnaast kan je er ook wijn en bier krijgen, en dit alles op trendy jazztonen. 

Groot Vlaenderen Brugge

Vlamingstraat 94, 8000 Brugge – www.grootvlaenderen.be

Maak je liever zelf een cocktail? Wat dacht je van deze heerlijke champagne-cocktail? Of ga je liever voor een leuke roze cocktail? Kijk dan hier!

Lees ook:

5x heerlijk aperitieven op z'n Frans

Rood, wit, rosé of blauw?

Wijnliefhebbers opgelet: dit themapark moet je bezoeken

Partner Content

Gesponsorde content