5 x lekker ontbijten in Mechelen

Mechelen is een heerlijke stad om lekker te gaan shoppen. Maar om goed te kunnen winkelen, kun je maar beter eerst voldoende energie opdoen. In deze 5 ontbijtadresjes kun je heerlijk ontbijten in Mechelen.

1. Noen

foto van Noen.

In het gezellige Noen kun je terecht voor een heerlijk ontbijt of een gezellige brunch. Je vindt er een vaste menukaart en daarnaast dagelijks suggesties. Heerlijk. Ben je een weekendje in Mechelen? Probeer dan zeker op zondag de brunch. Extra leuk bij Noen: je kunt je shopmarathon hier eigenlijk al beginnen, want bijna alles wat je ziet is gewoon te koop.

Noen, Leermarkt 24. 

2. Gamine

foto van Gamine.

Bij Gamine geniet je iedere eerste weekend van de maand van een heerlijke brunch. Wil je graag met een groep vrienden of met je familie genieten van al het lekkers dat Debby te bieden heeft, dan kun je gaan voor een privébrunch. Voor groepen vanaf 10 personen is dat mogelijk.

Gamine, Korenmarkt 6.

3. Huis Van Hoof

foto van Huis Van Hoof.

Bij Huis Van Hoof op de Guldenstraat kun je heerlijk ontbijten. Je kunt er uit verschillende kleine gerechtjes op de kaart kiezen, zoals verloren brood of een boterkoek. Of je gaat voor het meer uitgebreide huiselijk, zuiders of champagneontbijt. Zalig genieten.

Huis Van Hoof, Guldenstraat 9

4. Bar Marie

foto van Bar Marie.

Kom jij met de trein naar Mechelen? Vergeet dan zeker geen tussenstop te maken bij Bar Marie. Je kunt er heerlijk ontbijten én je kunt nog even mode-inspiratie opdoen voor je shoptrip. Want deze heerlijke zaak is gevestigd bij Sanoma, je vindt er dus zeker altijd het laatste exemplaar van Feeling 😉

Bar Marie, Stationsstraat 55

5. Foom

foto van Foom.

Zin in American Pancakes? Dan moet je naar Foom. Uiteraard vind je er ook heel wat andere lekkere ontbijtjes. Of je nu zin hebt in spek en eitjes of in yoghurt en havermout. Je vindt hier ongetwijfeld iets naar je zin.

Foom, Sint-Katelijnestraat 2.

Meer plekjes voor een heerlijk ontbijt:

 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

Gesponsorde content