Home Lifestyle Food 6 x toptraiteurs voor de feestdagen

6 x toptraiteurs voor de feestdagen

6 x toptraiteurs voor de feestdagen

Weinig tijd om te koken dit jaar? Of eigenlijk helemaal geen zin om voor 20 mensen 3 perfecte gangen voor te schotelen? Wij begrijpen je volledig. Daarom selecteerden we zes traiteurs die het werk voor je doen.

Wil je toch imponeren door zelf iets te koken? Ga dan voor een eenvoudig soepje, deze zijn heerlijk en goed voor je lijn!

1. Bits & Bites

Wil je zelf helemaal niets meer te doen hebben? Dan is Bits and Bites een goed idee. Je kiest zelf wat je graag wilt. Een buffet, een gastronomisch menu of hapjes, de mogelijkheden zijn eindeloos. Voor de feestdagen is er een menu vanaf 40 euro per persoon. Bovendien kan je materialen huren én zorgen zij voor de afwas en het opruimen achteraf. Halleluja.

Traiteur Bits & Bites, Beverlo (Beringen), contacteren kan hier.

2. Cochez Traiteur

In Aalst kan je terecht bij Cochez Traiteur. Chef Jo volgde zijn koksopleiding bij Hotelschool Ter Duinen, en deed ervaring op in verschillende sterrenrestaurants in België en Frankrijk. Sinds 2001 werkt hij als traiteur en bereidt hij heerlijke afhaalgerechten. Voor de feestdagen kan je afzonderlijke gerechten selecteren, of kiezen voor een menu. Een menu kost 33, 45 of 48 euro per persoon. Opwarmen en klaar!

Cochez traiteur, Vrijheidsstraat 17, Aalst.

3. Food Emotions

Chef Mark Bonneu ken je misschien van restaurant Koeckhofs. Maar ook ‘Food Emotions’ doet het geweldig, met voor het eerst dit jaar een vermelding in Gault & Millau. Dit is niet zomaar een winkel of traiteur, maar een totaalbeleving. Voor de feestdagen kies je voor foodshots, een luxe foodbox of een qbag. Nog op zoek naar een leuk geschenk? Verras iemand met een culinair pakket met topingrediënten. Ideaal voor een bourgondiër. 

Food Emotions, Bosstraat 160, Hamont-Achel.

4. Boury at home

Chef Tim Boury werd in 2014 uitgeroepen tot jonge topchef van Vlaanderen. Zijn restaurant Boury is een absolute aanrader. Tijdens de feestdagen kan je ook thuis genieten van zijn culinaire hoogstandjes. Je kiest uit het menu Boury at home (66 euro) of Boury at home Deluxe (90 euro). Of je kiest à la carte.

Boury, Diksmuidesesteenweg 53, Roeselare.

5. Witzwartdeli

Wil je jouw gasten graag Italiaans voorschotelen? Dan ben je bij Witzwartdeli aan het juiste adres. Voor 23,95 euro per persoon krijg je een Italiaans buffet. Extra pluspunt, bij Witzwartdeli koken ze gezond. Denk bijvoorbeeld aan olijfolie en kokosolie in plaats van roomboter. De vitello tonnato, gamba’s met peperoncini en carpaccio breasaola doen ons alvast watertanden.

Witzwartdeli, Lombardenvest 40, Antwerpen.

6. Tamarillo

Wat denk je van een winterbarbecue? Bij Tamarillo kan je genieten van een winterbarbecue vanaf 16,80 euro per persoon. Mag het wat meer zijn? Dan kies je voor de luxe-formule (38 euro per persoon). Feesten jullie met meer dan 30 personen? Dan komt het team van Tamarillo koken voor jou.

Tamarillo, Pas 175, Geel

Creëer een Instagramproof feesttafel

Zo creëer je een feestelijk gedekte eettafel
Let’s pop some bottles: 5 betaalbare kwaliteitschampagnes