Bookzine Plancha! Recept kerstomaten met balsamico-azijn

Nog 2 dagen en dan ligt de nieuwe Feeling in de winkel, samen met ons tweede bookzine : Plancha! Doe hier alvast inspiratie op met recepten voor een gezellige bbq of grillavond!

Kerstomaten met balsamico-azijn

 

kerstomaat

Ingrediënten (6 personen)

6 trossen kerstomaten – 30 cl balsamico-azijn – 15 gr griessuiker – een beetje olijfolie – zout – versgemalen peper

Bereiding

Giet de balsamico-azijn en de suiker in een pan en breng aan de kook. Laat de saus 10 minuten op een matig vuur inkoken tot een min of meer dikke siroop.
Was de tomaatjes.
Vet de plancha in met in olie gedrinkt keukenpapier en zet hem aan op een matige temperatuur.
Bak de kerstomaten 6 à 8 minuten op de plancha. Zet de temperatuur lager en giet de balsamicostroop erover. Laat lichtjes karameliseren en serveer meteen.

Smaakpapillen geprikkeld?

Ontdek meer lekkers in het Bookzine Plancha!, vanaf 18 juni in de winkel bij Feeling voor de stuntprijs van €9,95 i.p.v. €15.

Deze reeks bestaat uit 3 bookzines. Houd de Feeling in de gaten en verzamel de hele reeks! Je kon al BURGERS! met 53 keer heerlijke hamburgerrecepten ontdekken in ons mei-nummer en PASTA! voor heerlijke lasagna, canneloni en tortellini zal bij ons november-nummer zitten.

Ben je Feeling-abonnee?

Bestel je exemplaar voor slechts €9,95 via www.magstore.be. Je kunt dit kookboek ook apart in de winkel kopen vanaf juli 2014 voor €12,95.

Partner Content

Gesponsorde content