Dé bar: Jones’ Pop Up Gin and Small Bites Bar

Alexander Jones en Michaël Timmermans zijn twee jonkies van 19, maar toch openden ze in Antwerpen de meest trendy pop-up bar van het moment: Jones. De jongens zijn net afgestudeerd bij hotelschool Ter Duinen. Alexander deed o.a. stage bij Couvert Couvert, maar ontdekte al snel dat zijn hart in de mixologie ligt. Michaël leerde koken bij Magis, Fidalgo en enkele Spaanse restaurants. Samen serveren ze de meest exquise gin & tonics en daarbij een tiental gastronomische hapjes. In de namiddag kun je er ook naartoe voor een High Tea. Geopend tot en met 31 december.

bar jones

Jones, Pelgrimstraat 7, 2000 Antwerpen

>>Reserveer nu

>>Ontdek hier een wegenkaartje

Ontdek meer bar-nieuws

Alberte Bar-Restaurant

Half september opent in Gent Alberte, een bar naar Berlijns/Parijs model. Op de kaart staan ook enkele dagschotels en originele hors d'oeuvres, zoals kleine sardines in blik.

Alberte , Dendermondsesteenweg 78, 9000 Gent.

>>Ontdek hier een wegenkaartje

De Baron

Bij De Baron in Leuven staan meer dan 140 (!) soorten gin op de kaart. Hier doet zelfs de meest doorwinterde gin-liefhebber dus nog ontdekkingen. 

De Baron , Leopold Venderkelenstraat 26, 3000 Leuven.

>>Ontdek hier een wegenkaartje

Ginotheek "Mr. Hendrickx"

Na Mijn pop up restaurant openden kandidaten Noémie en Nathan Ginotheek "Mr. Hendrickx", een gin & tonic bar in Antwerpen. Ze richtten hun pand in als oude apothekerszaak, waar 59 gins in de medicijnkast staan.

Ginotheek "Mr. Hendrickx" , Waalse Kaai 33, 2000 Antwerpen.

>>Ontdek hier een wegenkaartje

Brugse Gin Club

Edward Vanhoutte (werkt o.a. voor VTM Koken) begon deze zomer de Brugse Gin Club. Je kunt hier meer dan 75 soorten gin bestellen met aangepaste garnituren. Dat Edward een echte foodie is, merk je aan het glaasje ice tea vooraf om je mond te spoelen.

Brugse Gin Club , Jozef Suveestraat 19, 8000 Brugge

>>Ontdek hier een wegenkaartje

Gin Bar @ Your Location

Vergeet de mobiele frietkraam: voortaan leuk je elk feest op met de mobiele gin bar van The Belgian Gin Store. Ze komen ter plekke 4 tot 6 soorten gin schenken, achteraf betaal je het aantal verbruikte gin tonics en een fee voor de bartender.

The Belgian Gin Store , Suikertorenweg 26, 2560 Kessel.

>>Ontdek hier een wegenkaartje

Partner Content

Gesponsorde content