Dinner in the sky, nu ook in Brussel

Dineren op grote hoogte, het wordt steeds vaker gedaan. Wij worden er een beetje bang van en zouden het nooit zelf willen proberen, maar er zijn mensen die er anders over denken. Voor deze waaghalzen hebben we goed nieuws, want van 4 juni tot 1 juli kan je zelf een 'Dinner in the Sky' meemaken. In Brussel. Dicht bij de deur, dus!  

De zwevende eettafel van het 'Dinner in the Sky' evenement zal gedurende vier weken in Brussel te zien zijn. De tafel zal zich elke week op een andere locatie bevinden. In de eerste week boven het Koninklijk Paleis, daarna bij het Atomium, later bij de Esplanade du Cinquantenaire (het Jubelpark) en tot slot bij het Ter Kamerenbos. Tijdens deze vier weken zullen ongeveer 600 mensen de kans krijgen om op 30 meter hoogte te dineren en zo deze vier toeristische attracties eens van een andere kant te bekijken.

In het zwevende restaurant zullen gerechten geserveerd worden van zeven topchefs uit Brussel: Yves Mattagne, Lionel Rigolet, Pascal Devalkeneer, Giovanni Bruno, David Martin, Luigi Ciciriello en Patrick Vandecasserie. Elke dag zal een andere chef het koken voor zijn rekening nemen.

Elke dag zullen er 22 mensen kunnen plaatsnemen aan de zwevende eettafel, en op een hoogte van 30 meter zullen ze zich tegoed kunnen doen aan een gastronomisch viergangenmenu. De borden voor elke gang zullen naar boven worden gehesen en door de chef van dienst gepresenteerd worden aan de gasten.

Er zijn nog kaarten, dus als je zo'n 'Dinner in the Sky' wil meemaken, reserveer je best zo snel mogelijk een plaatsje aan één van de tafels. Voor een gastronomisch viergangen menu, bereid en bediend door de chef zelf, met champagne en wijn, betaal je 250 euro per persoon.

Voor meer informatie en voor reservatie: www.dinnerinthesky.be/nl

Partner Content

Gesponsorde content