Grey Goose opent ‘Boulangerie François’

Volgende week is het zover. Op donderdag 26 november opent het Franse vodkamerk Grey Goose de deuren van Boulangerie François, een pop-upbakkerij in Antwerpen. Er wordt artisanaal Frans brood geserveerd, gemaakt het de tarwe waarmee ook de vodka wordt gestookt. 

De naam 'Boulangerie François' refereert naar keldermeester François Thibault, die in 1997 het idee had vodka te maken. Dat de sceptici toen ongelijk hadden, bewijst het feit dat Grey Goose nu al een van de meest populaire vodkamerken is, wereldwijd. Hun geheim? "De know how van François verenigde know-how met de beste Franse ingrediënten: zuiver bronwater uit de Grande Champagne en superieur tarwe uit Picardië.

Om de kwaliteit van haar vodka te onderstrepen, serveert Boulangerie François brood dat werd vervaardigd met graan dat ook voor Grey Goose wordt gebruikt. 

Grey Goose

Wie wil proeven van het brood zal zich moeten haasten. De pop-upbakkerij is drie dagen open. 

Adres: Wiegstraat 8, 2000 Antwerpen

Openingsdagen:

Donderdag 26, vrijdag 27 en zaterdag 28 november 2015

Dagelijks geopend van 9u tot 18u

Wil je daarna nog meer ontdekken? Hier vind je de nieuwste hotspots. 

Lees ook: 

4 nieuwe hotspots waar foodies dol op zijn

Partner Content

Gesponsorde content