Heerlijk genieten in deze restaurants in Knokke

Ga je een weekendje naar de Belgische kust en wil je heerlijk gastronomisch genieten? Dan moet je in een van deze restaurants in Knokke zijn.

 

1. Jardin Tropical

In dit sterrenrestaurant in Knokke kan je heerlijk eten aan een correcte prijs. In tegenstelling tot de meeste sterrenrestaurants serveren ze in Jardin Tropical een toegankelijke brasseriekeuken. Vooral de lunch is echt de moeite waard, heel laagdrempelig.

Jardin Tropical, Zwaluwenlaan 12, 8300 Knokke
Jardin Tropical restaurant Knokke

2. Brasa

De eigenaars van het übercoole tapasrestaurant Cuines 33 openden eind april een nieuw adres: Brasa. In het Spaans betekent dat ‘grillen’. Een barbecuerestaurant/ steakhouse, dus, met een industrieel ogend interieur van metaal, beton en tegelwerk. Naast 7 soorten rundvlees kun je ook kip bestellen, een hamburger, griet, tarbot en kreeft. Chef Maurice de Jaeger en gastvrouw Deborah Hellburg deden eerder al ervaring op in Oud Sluis, Pure C en Bartholomeus.

Brasa, Smedenstraat 57, Knokke-Heist 
restaurant Knokke brada

3. Esmeralda

De klassieke chef van dit restaurant in Knokke is gespecialiseerd in sauzen en wild. Hij is zonder twijfel de allerbeste saucier van Knokke en tot ver daarbuiten. Meer moet je niet weten om een tafeltje te boeken in restaurant Esmeralda, toch?

Restaurant Esmeralda, Jozef Nellenslaan 161, 8300 Knokke-heist
Esmeralda restaurant Knokke

4. ‘t Kantientje

In dit restaurant moet je zijn voor de lekkerste kreeft uit Knokke. Soms hebben ze echt grote joekels van meer dan een kilo, geweldig lekker. Ze hebben hier een heel mooi interieur en een prachtige open keuken. De wijnkaart is trouwens ook uitzonderlijk goed. In de zomer kun je buiten eten op het terras van ’t Kantientje, met een idyllisch zicht op de kerktoren.

’t Kantientje, Ramskapellestraat 61, 8300 Knokke-Heist  
tkantientje restaurant Knokke

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

Gesponsorde content