Mamma Mia! Het Italiaanse modehuis Dolce & Gabbana heeft zonet haar pasta- en ijsjurken ingeruild voor échte designerpasta. Lees je goed, het luxelabel sloeg de handen in elkaar met Pasta Di Martino en brengt nu verschillende soorten (eetbare!) spaghetti op de markt.

‘La famiglia, la Pasta, l’Italia’

Als je van spaghetti, penne rigate, mista corta of paccheri houdt, ben je tegenwoordig bij Dolce & Gabbana aan het juiste adres. Het Italiaanse luxelabel legt immers pasta’s in (hoe kan het anders) érg mooie cadeauverpakking in de rekken. Verwacht je aan vintage tinnen doosjes met de Milanese Duomo, Venetiaanse grachten, het Colosseum en de Toren van Pisa. Leuk om met de feestdagen te hergebruiken als koekjesdoos. Daarnaast bevatten de doosjes een exclusieve schort met de tekst ‘La famiglia, la Pasta, l’Italia’. Fantastico, toch?!

Designerpasta aan een designerprijsje

Wie graag zo’n heerlijke designerdoos cadeau geeft, moet wel snel zijn. Er zijn immers maar 5000 doosjes pasta te verkrijgen. Voor deze heerlijke designermaaltijd betaal je ook wel een designerprijsje. De pasta en exclusieve schort worden verkocht aan € 110 in de winkels van Dolce & Gabbana en op dimartinodolcegabbana.com.

Ideetjes om je pasta te bereiden