Mmm, Veggielicious!

Ben je ook geïnteresseerd in de vegetarische keuken, maar heb je nog nooit de kans gekregen om ze te ontdekken? EVA, een vzw die mensen wil aansporen zoveel mogelijk plantaardige producten te eten, organiseert op zaterdag 6 oktober 'Veggielicious' in Gent, een beurs waar je de wereld van de vegetarische keuken kan leren kennen.

Op Veggielicious kan je echter meer dan alleen maar rondneuzen. Naast de talloze standjes waar je kan proeven, kan je bijvoorbeeld ook gaan luisteren naar lezingen van bekende bloggers zoals Mme Zsazsa (alom bekend van haar boek 'Allemaal Rokjes' -over het zelf naaien van rokjes-, maar daarnaast ook een grote fan van ecologisch tuinieren), Dorien Knockaert (zij stelt haar nieuwe boek Goed eten voor) en Lisette Kreischner (een Nederlandse ecofabulous-ster die graag over de mogelijkheden van plantaardige voeding vertelt).

Ook topkoks als Kevin Storms van het biologisch-vegetarisch restaurant 'Avalon' in Gent en Wim Bailleu, de jonge 'Goe Gebakken-chef', zullen van de partij zijn.

Geïnteresseerd? Kom dan op zaterdag 6 november naar het ICC in Gent!

Partner Content

Gesponsorde content