Een artikel voor de échte foodies onder ons want Feeling ging op zoek naar de nieuwste eetparadijsjes. Dé plekken die het echt waard zijn om te ontdekken vereisen toch al snel wat research en een doelgerichte wandeling / fietstocht / autorit. Wij selecteerden enkele toppers waar je je duimen en vingers bij aflikt. Read on!

Note: opgelet, deze adresjes kunnen je doen watertanden!

1. Taste @ Leuven

Bij Taste zijn er geen regeltjes, maar Taste is jezelf zijn. Ze leggen je in de watten en prikkelen al je zintuigen. Ze houden niet van binnen de lijntjes kleuren en kiezen voor een vernieuwde stijl, zonder de witte borden en met een toets van Bohemian Chic. Je vertrekt bij Taste niet met het idee “dit wil ik nog eens proeven”, maar wel met: “dit wil ik nog eens beleven”.

“taste is je zesde zintuig”

2. De Serre @ Antwerpen

Toprestaurant Essenciel opende recent Merkat, hun kijk op een moderne tapasbar. Merkat is klein en hypermodern ingericht maar met een gezellige sfeer en verfijning in de keuken. Wat kan je verwachten? Oprecht plezier en het gevoel dat elke kruimel met een lichte touch en veel vakmanschap en liefde wordt klaargemaakt. Lees hier de recensie van onze foodexperte Evelien!

“MERKAT ZIJN VERFIJNDE TAPAS IN EEN HYPERMODERNE OMGEVING”

www.merkat.be

4. Air Republic @ Cadzand-Bad

YES! Het nieuwe restaurant van Sergio Herman is geopend, net over de grens. In tegenstelling tot de andere restaurants van Sergio Herman, zal Air Republic een stuk toegankelijker zijn. Op de kaart staan o.a. enkele gerechten van Sergio’s vader, zoals oesters in champagnesaus. De maand april is inmiddels volledig volgeboekt dus snel zijn is de boodschap. Lees hier de recensie van onze foodexperte Evelien.

“De focus ligt op de klassieke keuken en Sergio’s roots”

www.air-republic.be

Heerlijke recepten voor thuis