Wil jij het keto-dieet ook wel eens proberen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Vanaf  maandag 18 mei legt Julie Van Den Kerchove je namelijk haarfijn uit hoe je zelf aan de slag kan gaan met haar vijftiendagenplan en delen wij tal van recepten. Zeg maar bye bye tegen die corona-kilo’s!

Maak van je lichaam een natuurlijk vetverbrander

Julie Van Den Kerchove is een van de bekendste health-bloggers van België, met haar blog  Julie’s Lifestyle en tal van (kook)boeken inspireert ze dagelijks om gezonder en bewuster te gaan eten. In haar meest recente boek laat Julie ons kennismaken met de keto-keuken: de manier om van je lichaam een natuurlijke vetverbrander te maken. Benieuwd? Goed nieuws, want de komende week staat helemaal in het teken van overheerlijke keto recepten én het 15-dagenplan van Julie.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Van gezonde keto ontbijt- en lunchrecepten om van te smullen over manieren om het keto-dieet vol te houden tot een handleiding voor het 15-dagenplan (zodat je van je lichaam een natuurlijke vetverbrander kan maken); het is allemaal content die je volgende week op deze pagina mag verwachten. Méér nog: health-blogger Julie neemt van maandag tot donderdag het Instagram-account van Feeling over en deelt daar haar tips & tricks. Volg dus @feelingmagazine om zéker niets te missen!

Ook doen: Inloggen met je Feeling-account zodat je alle lekkere keto-recepten en handige tips een voor een kunt lezen. We beloven je, deze artikeltjes wil je niet missen!

HetKetoPlan-JulieVanDenKerchove

Ontdek alle artikels hier:

Tekst: Margot Huysentruyt.