Nieuw in Knokke: Ellis Gourmet Burger

Fans van 'de betere burger' kunnen sinds vorig jaar terecht bij Ellis Gourmet Burger in Brussel. Omdat de zaak zo'n succes kent, hebben de eigenaars onlangs een tweede vestiging geopend op de zeedijk in Knokke, ter hoogte van het Albertstrand.

Net als in Brussel kunnen de gasten van Ellis Gourmet Burger in Knokke kiezen uit burgerklassiekers op basis van 100 % vers rundvlees, voorzien van eerste keus garnituren en geserveerd op kraakverse broodjes.

Daarnaast staat de zaak vooral bekend om zijn 'signature gourmet burgers', zoals die met eendenlever en uienconfituur of die met lamsgehakt en guacamole.

In Knokke kent de 'Meatlover by Hendrik Dierendonck' bijvoorbeeld van bij de start veel succes. De Meatlover is een hamburger op basis van 100% 'West-Vlaams Rood Rund', een authentiek koeienras, gekweekt op vraag van Hendrik Dierendonck, de bekende ambachtelijke sterrenslager uit St. Idesbald. Het smaakvolle vlees van deze burger krijgt het gezelschap van twee soorten sla, dun gesneden rode ui, tomaat en zoetzure augurk.

In de toekomst zullen nog meer 'signature gourmet burgers' van vooraanstaande chefs op de steeds wisselde kaart verschijnen.

De hamburgers van Ellis Gourmet Burger worden geserveerd met verse frieten,  een aardappel in de schil met zure room, koolsla, een maïskolf of gemengde sla. Voor de visliefhebbers is er ook een burger met zalmfilet, babyspinazie, koolsla, waterkers, tomaat en kruidenyoghurt.

Adres:

Ellis Gourmet Burger:

Zeedijk 556, Albertstrand, 8300 Knokke – Heist, tel.: 050 62 02 62

Sint-Katelijneplein 4, 1000 Brussel, tel.: 02 – 514 23 14

Meer informatie: www.ellisgourmetburger.com

Partner Content

Gesponsorde content