Ontdek de nieuwe Gentse hotspot voor levensgenieters

‘Doe alsof je thuis bent.’ Wanneer Margaux Soenen (29) van de nieuwe Gentse hotspot Atelier des Fêtes dat zegt, meent ze het ook. Haar nieuwe stek voor levensgenieters is niet zomaar een restaurant, het is een gezellige huiskamer die je kan afhuren voor elke gelegendheid.

Bij Atelier des Fêtes kookt foodie Margaux Soenen volgens haar eigen regels: met Sardische traditie, in een open keuken, voor één tafel en zonder menukaart. Nee, hier stap je niet binnen op zoek naar een tafeltje voor een snelle hap. Atelier des Fêtes is een unieke locatie die je huurt voor een speciale gelegenheid.

atelier

De gathering table is groot en lang: perfect om samen te tafelen in een ongedwongen sfeer. Zonder veel poespas, wel met aangenaam geroezemoes en de juiste deuntjes op de achtergrond.

gathering table

Marlies kent haar vak en is dan ook niet nerveus wanneer je even in haar potten wil kijken. Haar open keuken is meer dan een werkplek, het is haar atelier waar ze voor haar gasten heerlijke gerechten creëert alsof het haar eigen kunstwerkjes waren.

keuken

De specialiteit van de Sardische chef? Couture cake, one-of-a-kind zoetigheden van drie lagen cake en twee lagen vulling die voor vuurwerk zorgen aan het einde van je feest.

couture cake

Heb je ‘t toch meer voor je eigen huiskamer? Geen probleem, dan stopt Margaux haar pollepel en deegrol in haar koffer en neemt ze haar boodschappen mee naar je thuis, maakt ze jouw keuken onveilig met haar magie en doet ze als kers op de taart ook nog eens de afwas. Klinkt als een droomscenario, toch?

take out

Meer info? Bezoek de website www.atelierdesfetes.be

In Gent? Ontdek dan ook de leukste cocktailbars, de beste adresjes met de Feeling app en de sportieve kant van de Arteveldestad.

Partner Content

Gesponsorde content