Pittig hapje: oesters met zure room en chili

Wil je je menu net dat extra beetje meer luxe geven? Serveer dan deze pikante variant van oesters met zure room en chili. 

 

VOOR 4 PERSONEN

  • 12 oesters
  • 2 el zure room
  • 1/2 rode chillipeper
  • 1 limoen
  • grofgemalen peper

ZO MAAK JE HET

Verwijder de zaadlijst van de chilipeper en snipper hem fijn. Pers de limoen. Open de oesters en leg elke oester opnieuw in de schelp. Roer de zure room even los en lepel er een beetje van op elke oester. Werk af met een flinke draai van de pepermolen en wat snippers chilipeper. Leg op een serveerschaal en besprenkel met limoensap.

Ben je op zoek naar nog meer voorgerechten?

Recept: Ann Van Der Auwera
Foto: Wout Hendrickx

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

Gesponsorde content