Resto tip: Capriani op ‘t Eilandje

Dol op Italian food? Dan hebben we een absolute aanrader voor jou. Vanaf 4 december kun je voor heerlijke Italiaanse gerechten terecht bij brasserie Capriani op ’t Eilandje in Antwerpen.

Het Blits-avontuur begon twee jaar geleden met La Brasseria op het Gemeenteplein van Edegem, met aan het roer de broers Avi en Shaly Blits. Zij kregen de passie voor de horeca met de paplepel ingegeven. Van kinds af aan hielpen ze al mee in de zaak van hun oma. In de zomer van 2011 beslisten de nu 23-jarige Shaly en de 28-jarige Avi zich vol enthousiasme aan hun eigen horeca-avontuur te wagen. De heren kozen voor een familiale sfeer in hun zaken en vinden het geweldig om telkens nieuwe mensen te ontmoeten, te bedienen en zo een band te leggen met hun klanten die uiteindelijk vrienden worden van de zaak. Even later kwam daar nog een tweede horecazaak bij: brasserie Capriani op de Grote Markt van Turnhout. In beide zaken worden er pure Italiaanse gerechten geserveerd en is het op en top genieten van die typische temperamentvolle zuiderse sfeer waarvoor het eten en Capriani gekend is.

Capriani

Ondertussen kondigden ze de eerste steenlegging van hun derde horecazaak al aan: brasserie Capriani LAKESIDE, dé Italiaanse brasserie met meest exclusieve ligging van België! Maar vanaf 4 december kun je al wat voorproeven op ’t Eilandje in Antwerpen.

PRIMEUR: Capriani op ‘t Eilandje!

Nog voor Capriani Lakeside zijn deuren opent in het voorjaar 2015, zullen er vanaf 4 december al Italiaanse ‘Capriani’ gerechten geserveerd worden op ‘t Eilandje in Antwerpen, een bruisende stadswijk aan het water. Allen daarheen!

Capriani – Bataviastraat 19 – 2000 Antwerpen 

Partner Content

Gesponsorde content