Sergio Herman opent nieuw restaurant

Het gaat hard voor Sergio Herman, Restaurant The Jane ontving nog maar net de tweede ster in 20 maanden, nu kondigt de topchef aan dat hij een nieuw restaurant opent, deze keer in het Nederlandse dorp Cadzand

Op de haven van Cadzand start Sergio Herman een nieuw restaurant. "Ik wil ode brengen aan mijn vader", vertelt hij in Het Nieuwsblad.

Hij serveert er vis uit de oven, gegrilde kreeft, een lekker stuk vlees,... "De klassieke keuken waar iedereen naar snakt. Ik heb al twee keer geprobeerd om in de geest van mijn vader iets simpels in de markt te zetten, maar door ambitie mislukte dat telkens, deze keer moet het lukken", klinkt het. "Mijn vader is de grondlegger van wie ik ben."

Daarnaast zijn er ook nieuwe plannen voor het Strandhotel, waar Pure C gevestigd is. "Het hotel en restaurant wordt vernieuwd, er komt een broodbar, een winkel en een koffie– en aperozaak", aldus Sergio Herman. 

Welke restaurants nog een michelinster kregen? Dat ontdek je hier. Liever zelf aan de slag? Hier vind je vijf recepten voor feestelijke hapjes. 

Partner Content

Gesponsorde content