Win een exclusieve ‘Dinner in the sky’ met Limoncello Villa Massa

Vruchtenlikeur Limoncella Villa Massa en ‘Dinner in the sky’ slaan de handen in elkaar met een wedstrijd waarbij 40 gasten een plekje kunnen winnen voor een van de unieke evenementen ‘Brussels in the sky’ op 21 juni.

Tijdens ‘Brussels in the sky’ van 2 tot 29 juni nemen 7 Brusselse sterrenchefs het tegen elkaar op. Op 21 juni zal de Italiaanse chef Giovanni Bruno van restaurant Senzanome zijn kunsten tonen in het Brusselse Jubelpark. Daarbij mag de ijskoude vruchtenlikeur Limoncello Villa Massa natuurlijk niet ontbreken.  

Wil jij een van de 40 gelukkigen worden op 21 juni? Neem dan deel aan de wedstrijd (dat kan tot 31 mei). Dat kan via de site van www.villamassa.be

Italië centraal

Dit jaar staat tijdens ‘Brussels in the sky’ Italië centraal. Naast Giovanni Bruno zijn nog heel wat andere chefs van de partij, zoals Yves Mattagne van Sea Grill, Lionel Rigolet van Comme chez Soi, Pascal Devalkeneer van Le chalet de la Fôret, David Martin van La Paix, Luigi Ciciriello van La Truffe Noire en Bart de Pooter van Pastorale en WY. Zij laten hun kunsten zien en proeven  high in the sky, met een prachtig zicht op Brussel en omgeving.

Partner Content

Gesponsorde content