100 logeerideetjes aan 50 euro

Ben je op zoek naar een origineel familieverblijf met een avontuurlijke touch? Wil je je liefste verrassen met een romantisch weekendje in een rustieke villa of een authentieke indianentipi?

Dan is de promoactie ‘100 voor 50’ van de Kempense logiessector je op het lijf geschreven.

Tot 31 mei vind je op www.antwerpsekempen.be 100 aantrekkelijke aanbiedingen van hotels, gastenkamers, campings en vakantiecentra voor de ronde som van 50 euro per persoon. Het aanbod is heel divers: van een gezellige boerderij, waar de kinderen een handje kunnen toesteken tot een stijlvol viersterrenhotel in de stad of een B&B met een hoog Pallietergehalte.Vaak trakteert de uitbater je zelfs op een extraatje, zoals een trappist van Westmalle bij je vertrek! 

Er zijn 6 categorieën die het zoeken vergemakkelijken: fietsen, wandelen, viersterrenluxe, vorstelijk ontbijt, karaktervol logeren en actief kamperen. Bij een fiets- en wandelarrangement zit er standaard een fiets- of wandelkaart in het pakket.

Reserveren kan tot 31 mei voor een verblijf tussen 1 juli en 31 augustus 2012 in hotels, gastenkamers en vakantiewoningen en tussen 15 augustus en 30 september 2012 bij campings.

Boeken gebeurt rechtstreeks bij de logiesuitbater, met vermelding van het gekozen arrangement en de reservatiecode.
Meer info op www.antwerpsekempen.be.

Partner Content

Gesponsorde content