3 x hotels in Boedapest

Citytrip naar Boedapest gepland, maar vind je maar geen leuk hotel? Check dan onze favoriete hotels in Boedapest!

De Hongaarse hoofdstad Boedapest roept luid om ontdekt te worden. Deze bruisende stad wordt doorkliefd door de Donau en heeft ontzettend veel te bieden voor een citytrip. Laat je verwennen in één van de vele badhuizen, wandel over de romantische Kettingbrug en vergaap je aan de prachtige Burchtheuvel waarop het Koninklijk Paleis trots boven uit steekt. Kortom: genoeg ingrediënten voor een zomerse citytrip in Budapest.

1. Koninklijke nacht

House Bel Etage

In het Paleizendistrict ligt het nieuwe boetiekhotel House Bel Etage. Verwacht je aan grote kamers, warme houten vloeren en moderne meubelen. Een ideale uitvalsbasis om de stad te verkennen, want de toeristische attracties liggen bijna allemaal op wandelafstand, maar toch kun je er ook de lokale sfeer opsnuiven.

Kamers vanaf € 89

Maria street 8, Boedapest 1085, Hongarije
 

2. Designliefhebbers

Lanchid 19 Design hotel

Aan de oever van de Donau ligt het prachtige hotel Lanchid 19. Alle kamers bieden een fantastisch uitzicht op de Donau of de Burcht van Buda. Maar het echte toppunt van dit hotel in Budapest is de panoramasuite. Met een volledige wand uit glas geniet je voortdurend van de pracht en praal in Budapest. En de jacuzzi is ook mooi meegenomen!

Kamers vanaf  € 67

Lánchíd utca 19, Boedapest 1013, Hongarije

3. Rust in alle drukte

Continental hotel

Wie even wil ontsnappen van het bruisende Boedapest, zit goed in het Continental hotel. In een interieurmix van art-nouveau, art-deco en een modern design kun je heerlijk uitblazen na een dag sightseeing. Het imposante viersterrenhotel is gevestigd in een voormalig Hungária badhuis. Hoewel Boedapest vanuit het hotel perfect te verkennen valt te voet of per fiets, is het metrostation op 250 meter een handig weetje!

Kamers vanaf € 244

Dohány utca 42-44, Boedapest 1074, Hongarije.

Meer inspiratie nodig voor een leuke citytrip? Dit zijn onze favorieten: 

Partner Content

Gesponsorde content