Oh jee, het einde van de zomer is daar en nog geen tijd gevonden voor vakantie? Met deze leuke (Belgische!) logeeradresjes ruim je dat probleem meteen van de baan! Puur genieten in eigen land…

 

AirBnb, hotel of bed & breakfast: onze 4 favoriete plekjes voor een nachtje in Brussel, Antwerpen, Brugge en in de Ardennen!

1. Brussel: een design loft

AirBnB Bruxelles

2 kamers, 300 vierkante meter, een prachtig terras en designmeubels: deze ulta-chique loft, gelegen aan het Groot Begijnhof in Brussel (niet ver van het Sint-Katelijneplein), geeft ons zin de hoofdstad op een andere manier te ontdekken. Dé blikvangers: een lift die meteen in het appartement uitkomt en het katje Bowie.

€135 per nacht voor 3 personen

2. Antwerpen: een gezellig hotel

Hôtel Julien

Eenvoud, schoonheid en design: drie woorden die Hotel Julien in Antwerpen perfect beschrijven. Het hotel ligt vlakbij de Meir, in het centrum van de stad. Voor rust in een stad vol ontdekkingen en culturele evenementen. Voor de decoratie werden natuurlijke elementen gebruikt, in zachte kleuren. Kortom, een aanrader!

€270 per nacht voor 2 personen

3. Ardennen: een buitengewone luchtbel

Bulle Erezée

Van dit concept houden we! Slapen in een enorme transparante bubbel, in het hartje van de natuur (in Erezée). Een buitengewone en onvergetelijke ervaring die doet ontspannen en ontdekken. Te beleven met z’n tweetjes, of alleen voor de avonturiers, en maar op enkele kilometers van huis!

€279 per nacht voor 2 personen

4. Brugge: een Chambre d’Hôtes

Bed & Breakfast à Bruges

La Suite is de naam van deze lieflijke Bed & Breakfast, gerund door Henk en Véronique. Het ligt op enkele minuutjes rijden van het centrum. De B&B vloeide verder uit hun restaurantSans Cravate‘: een gezellige en smaakvol interieur, inclusief een warm ontvangst. De lovende woorden op TripAdvisor zeggen genoeg! Te ontdekken met je familie, of romantisch met z’n tweetjes. Droom weg in het Venetië van het Noorden!

Vanaf €190 voor een suite

Overnachten in België

4 x luxehotels in Antwerpen
5 x Brusselse luxehotels voor een prikje
5 x logeren in Oostende