4 x verrassende hotels in Londen

Londen. Een stad die we je misschien niet meer moeten voorstellen. Londen is namelijk één van de drukst bezochte steden ter wereld, en bezoekers zijn zelden teleurgesteld. Plan jij ook een citytrip naar deze mooie stad? Dan kan je misschien in een van deze mooie hotels in Londen logeren. 

Omdat een citytrip naar Londen geen bestemming is met zongarantie, is het leuk te weten dat je ook in je hotel een geweldige tijd kunt beleven. Ontdek deze vier hotels in Londen, en maak je verblijf in Londen ook 's nachts onvergetelijk.

Hotspot

Qbic

Het unieke concept van Qbic Hotels kun je zowel in Amsterdam als in Londen uittesten. Het idee is simpel: een kleurrijke kamer met een supergoed bed, een regendouche en een top service in een cleane omgeving. Qbik Hotel ligt in het oosten van Londen, vlakbij enkele van de beste streetfood adresjes, vintageboetieks en kunstgallerijen. In dit hotel in Londen voel je je direct thuis, en in de gemeenschappelijke ruimte zal je snel onvergetelijke contacten leggen.

Kamers vanaf € 106

Qbic London City Hotel, 42 Adler Street, Londen

Zuiderse warmte

Church Hotel

Hou je van de Zuid-Amerikaanse sfeer? Probeer dan het Church Street Hotel uit, een boetiekhotel waar je met veel warmte wordt ontvangen. De kamers zijn kleurrijk en stralen een Cubaanse en Mexicaanse gezelligheid uit. Je kunt de hele dag gebruik maken van de Havana Lounge en jezelf bedienen van Cuba Libre of Tequilla. Gezelligheid troef!

Kamers vanaf € 129

Church Street Hotel, 29-33 Camberwell Church Street, Londen

Artistiek & Gedurfd

Ace Hotel

Wie een kamer boekt bij Ace Hotel, logeert in een van de meest creatieve hotels die Londen rijk is. Ace Hotel is een trendy keten met vooral hotels in Amerika, maar heeft ook in Londen zijn plekje gevonden. Het interieur kun je het best omschrijven als strak, speels en hip. In de kamers zie je vintage meubeltjes terug en originele kunstwerken van plaatselijke artiesten. Sommige kamers hebben zelfs draaitafels, zo kun je zelf je eigen feestje starten!

Kamers vanaf € 221

Ace Hotel, 100 Shoreditch High Street, Londen

Niets moet, alles mag

CitizenM

CitizenM Hotel biedt betaalbare luxe aan. De populariteit van deze Nederlandse hotelgroep stijgt elke dag. Geen wonder: hun vrolijke funky inrichting wil iedereen wel gezien hebben. Verwacht je aan grote ramen, een comfortabel kingsizebed en gratis films op de kamer. Extra voordeel: CitizenM London Bankside is ideaal gelegen om levendig London in alle windrichtingen onveilig te maken. Waar wacht je nog op?

Kamers vanaf € 109

CitizenM London Bankside, 20 Lavington Street, Londen

Partner Content

Gesponsorde content