4 x zonnig, warm en dichtbij

De grijze hemel beu? Wij zochten de zonnigste plekjes uit op maximum 5 uur vliegen van ons kikkerlandje. Hoe warm wil jij het?

1. Antieke cultuur voor luxepopjes

Met een cocktail in de hand geniet je van het uitzicht op de zee én de bergen in de omgeving van Antalya. Relaxen kun je afwisselen met sightseeing, want het antiek theater van Side is wereldberoemd. Je geniet daarnaast van het prachtige resort hotel Von Golden Coast, waar je all-in kunt genieten van maar liefst acht bars en zes restaurants. Zo word je gegarandeerd een luxepopje voor een week!

Von Golden Coast

 

 

 

 

2. Luilekkere rust voor grote mensen

De Canarische Eilanden zijn hét klassieke toevluchtsoord voor Vlamingen die snakken naar zon. Wie ook rust wil en vooral geen springende kinderen in het zwembad, zit goed in het adults only hotel Gran Canaria Princess aan het zandstrand van Playa del Inglés. Ideaal voor een relaxvakantie, want je hebt keuze uit een buffetrestaurant en het à la carte restaurant La Choza.

Gran Canaria Princess

3. Sportieve variatie voor zonnekloppers

Op de eilanden van het subtropisch Kaapverdië ben je  verzekerd van zon én van zonnig gehumeurde mensen. Bovendien zijn de eilanden erg gevarieerd en kun je hier heerlijk aan islandhopping doen. Wat denk je van de vulkaan van Fogo, surfen op Sal, wandelen op het groene San Antao of muziek beluisteren op Mindelo? Een goed vertrekpunt is het warmste eiland Boa Vista, waar je een week logeert in het Marine Club Beach Resort. Ideaal voor sun & surf!

Kaapverdië

4. (G)astronomie voor designlovers

Een 'buitengewoon hemels' arrangement in de Alentejo in Zuidwest-Portugal, daar zijn wij helemaal voor te vinden! Deze vierdaagse trip combineert sterrenkijken (letterlijk, met professioneel materiaal) en slapen in de Sky View Suite (met schuifdak) van designhotel L'AND Vineyards. Omdat je op een wijndomein met gastronomische ambities logeert, hoort een uitstekend 6-gangendiner er ook bij. En wijnproeven uiteraard... tot je sterretjes ziet.

L'AND Vineyards

Partner Content

Gesponsorde content