5 bijzondere logeeradresjes voor de lente

De lente komt eraan! Tijd om weer buiten te komen, dekentjes op te bergen en te ruilen voor een portie buitenlucht. Trek erop uit. Tips nodig? De website Bijzonder Plekje verzamelt de meest bijzondere logeeradressen van Europa. Hotspot-experte Joke Groffils verklapt haar favoriete lenteproof logeeradresjes in het groen of aan zee. Boeken & buitenkomen? Yes please!

Liever naar de zon? Deze vakantiewoningen hebben een gigantisch zwembad om heerlijk aan te zonnebaden en ontspannen.

1. ’t Kapelhuis – Westouter

Op het topje van de Rodeber in Westouter, in een bosrijke omgeving, vind je ’t Kapelhuis. Een volledig vernieuwde vakantiewoning voor 10 personen met grote tuin, zandbak, boomhut en speelbos. Meer info vind je hier.

Spoor 62 – Moere

Deze B&B vind je in het voormalig stationsgebouw van Moere. Het is de perfecte plek om volledig tot rust te komen. Hou je van fietsen? Dan moet je zeker de fijne tocht naar Oostende proberen. Meer info vind je hier.

3. Dichter by Poeke – Ruiselede

Ook in Ruiselede kun je heerlijk genieten van wat rust. In dit schattig dorpje verbleef Guido Gezelle ooit én hij wijdde er zelfs een gedicht aan. De B&B is niet alleen van binnen prachtig, bij zonnig weer is het heerlijk vertoeven op de terrassen en de bloemenweideMeer info vind je hier.

4. Uitwaaien aan zee

Waar kun je in België beter uitwaaien dan aan onze Belgische kust? Zalig aan Zee heeft zes comfortabele woningen, voor 10 tot 20 personen, waar je samen met familie en vrienden een weekend weg of op vakantie kunt gaan. Genieten van elkaar, van samen ontbijten, lekker lang tafelen, spelende kinderen, verfrissende strandwandelingen, kokkerellen, fijne momenten in de buitenlounge met open haard... Meer info vind je hier.

5. Bij ons in Groesbeek

Wil je écht de natuur in? Ga dan eens kamperen. Deze gastvrije camping met tipi’s, tuinhuisje, belltenten, pipowagen, dome en bijzondere Jachthut. Er zijn verschillende relaxplekken met hangmat. De ultieme relaxplek vind je in de bloemenweide, de houtgestookte Dutchtub. Meer info vind je hier.

Meer tips voor een heerlijke vakantie:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

Gesponsorde content