5 opmerkelijke pop-up stores aan de kust

De kans dat jij deze zomer ook zeker een dagje naar de Belgische kust trekt, zit er dik in. We associëren de zee toch vooral met amusement en plezier. Nieuwste trend aan de zee: de pop-up store. Wij selecteerden 5 pop-up stores waar je zeker eens moet langsgaan. Let’s pop!
 

1. De ultieme concept store

Pop-up Good Goods

In de concept store Good Goods bieden ze een mix van juwelen,kleding, fotografie,meubilair en decoratie aan. 13 stylisten onder leiding van Romy Roerman – het voormalige model van het juwelenmerk Bodo – ontwierpen alles zelf.

Good Goods, Kustlaan 209, 8300 Knokke                                                       
 

2. Kleine, maar fijne juwelen

Imagin Jewels Pop-up store

Delicaat, creatief en niet duur: de juweeltjes van I.Ma.Gi.N. Jewels zijn het allemaal. De juwelen zijn uitsluitend gemaakt uit edele metalen en natuursteen.

I.MA.Gi.N. Jewels, Antoine Breartstraat 12, 8300 Knokke.

3. Men only

De Antwerpse modezaak Verso opende een pop-up shop in Knokke. De winkel richt zich enkel op mannen en biedt kledij aan van Dolce & Gabbana, Valentino, Raf Simons for Adidas, Givenchy en Pierre Balmain.

Verso Men, Elizabethlaan 17-19, 8300 Knokke

4. Enkel mozzarella 

De chef van het Italiaanse restaurant Botticelli opent in juli en augustus een bar op zijn terras. De bar is 5 meter lang met in het midden een keuken waar ze koude gerechten op basis van mozarella en burrata zullen bereiden.

De Mozzarellabar, Albert-I-laan 197, 8620 Nieuwpoort-Bad

5.     Inspirationele decoratie

The List Pop-Up

Het online magazine The List opent tot dit najaar opnieuw een pop-up store in Knokke.  Gedurende zes maanden leert eigenares Emm Verheyden ons op de zeedijk nieuwe designers en merken kennen. Voor een premium gift of een mooi boek kan je altijd in de winkel terecht. 

The List, Zeedijk 515, Knokke

Partner Content

Gesponsorde content