5 x luieren in de hangmat

Of het nu is om te genieten van het uitzicht, een tukje te doen of om naar de wolken te kijken: vanuit een hangmat is alles zoveel leuker.

 

Krijg een op-en-top zomergevoel met deze wandelingen en zomerbars waar hangmatten de hoofdrol spelen. Luieren is toegestaan!

Zomer van Antwerpen

zomer van antwerpen

Pure ontspanning voor wie langsgaat bij de zomerbar in Antwerpen. Dé ideale plek om een dagje Antwerpen af te sluiten. Met de voeten in het zand geniet je er van een heerlijke cocktail en een goed boek uit de zomerbibliotheek. En natuurlijk zou deze plek niet compleet zijn zonder enkele zwierige hangmatten, waarin je vrolijk meewiegt met de wind.

Zomerbar, Sloepenweg, Antwerpen

Hangmattenwandeling in Kasterlee

De wandeling start bij het toeristisch infokantoor van Kasterlee, waar je een rugzakje, hangmat en plan meekrijgt. Van hieruit volg je het wandelnetwerk ‘Kempense Heuvelrug’. Een route van zo’n 8 kilometer, met onderweg gezellige genietplekjes waar je je hangmat kunt ophangen om voluit te genieten. Je huurt de hangmat voor € 2,5 en € 50 euro waarborg.

Infokantoor Kasterlee, Markt 42, 2460 Kasterlee

Dromen in de Lommels Sahara

Lommelse Sahara

De grote zandvlakte van de Lommelse Sahara heb je misschien ooit wel al eens bezocht. Maar zag je de miniatuurwoestijn ooit al vanuit een hangmat? Echt een aanrader, je haalt een fleurige fairtrade hangmat op aan de balie van de Soeverein waar je je identiteitskaart inlevert. Hierna trek je de Lommelse Sahara in op zoek naar je favoriete uitrustplekje.

De Soeverein, Sportveldenstraat 10, 3920 Lommel

Pure rust in het stiltegebied Bornem

Bornem

Om even helemaal tot rust te komen, is het stiltegebied in Bornem absoluut een aanrader. Via de website van Regionaal Landschap Schelde-Durme kun je een brochure downloaden met mooie stiltewandelingen. Waan je even helemaal alleen op de wereld, en spring tussen knooppunt 24 en 46 snel even de hangmat in.

Stiltegebied Bornem, Edmond Vleminckx straat 73, 2880 Bornem

Zomerterras Josephine’s

Josephine

Op de site van brouwerij De Coninck opent deze zomer ook een nieuwe zomerbar: Summer Jospehine’s Bar & Restaurant. Een ‘uban park’, waar je lekker kunt eten en drinken binnen een uniek kader. En wij vinden vooral de hangmatten het einde…

Summer Josephine’s Bar & Resto, Boomgaardstraat 17, 2018 Antwerpen

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

Gesponsorde content