8 x detoxen in Spanje

Nu de lente in het land is en we nood hebben aan energie en een gezond lichaam, is detoxen dé oplossing. Waar kun je beter detoxen dan op een zuiderse bestemming, SIS (spa in spain) stelt 8 detoxvakanties voor in Spanje.

Detoxen verdrijft niet alleen afvalstoffen uit het lichaam, maar het geeft ook energie en is goed voor je mentale gesteldheid!

Detoxen in: Ayurveda Mallorca

Ayurveda Mallorca ligt in het hart van Mallorca en helpt je om te detoxen met het vastendieet. Een arts stelt voor jou een behandelplan op en geeft je een uniek vastendieet wat gebaseerd kan zijn op het dieet van F.X. Mayr met o.a. brood en rijst. Je kunt ook het Buchinger vastendieet volgen, dat bestaat uit enkel vloeibaar voedsel in de vorm van sappen, bouillons en soepen. 6 nachten kuur heb je vanaf  €1.260 via SIS.

Detoxen in: Aguas de Ibiza

In het Aguas de Ibiza hotel kan je in luxe detoxen met een spakuur. De kuur haalt niet alleen de gifstoffen uit je lichaam, maar zorgt er ook voor dat je lichaam op een efficiënte manier calorieën verbrandt, voedingsstoffen opneemt en die omzet in energie. Daarnaast kun je ook meedoen in de Yoga of pilates groepslessen. 4 nachten heb je vanaf €1.225 via SIS

Detoxen in: Shanti-Som Wellbeing Retraite in Andalusië

Shanti Som stelt je een gepersonaliseerd detox programma voor dat zich zowel richt op lichamelijke als geestelijke reiniging. Een menu van enzym-rijke sappen en bouillon wordt gecombineerd met yoga, meditatie en ademhalingsoefeningen. Je energieniveau zou aanzienlijk verbeteren en de detox zorgt ook voor een mooiere huid, gewichtsverlies, mentale helderheid, verlaagd bloeddruk en minder stress. Vanaf €1527 via SIS heb je 6 nachten in Shanti-Som.

Detoxen in: Finca Sanau in Mallorca

In Finca Sauna kun je genieten van een detox-week. Yoga in combinatie met sapjes zorgen dat je de afvalstoffen in je lichaam verdrijft. Bovendien worden korte wandelingen aanbevolen om je lichaam en geest te ontspannen en de jacuzzi en stoombad staan ter beschikking gedurende 3 avonden van je verblijf. Een 7 nachten programma heb je vanaf €845 via SIS.

Detoxen in: Ladies Only Wellbeing Retreats in Mallorca

Enkel vrouwen komen er in bij The Ladies Only Detox programma in Mallorca. Deze vakantie is de ideale moment om te herstellen van je stressvolle en drukke leven. Krijg terug energie door het juiste voedsel en kies voor een gezonde levensstijl. Je betaalt vanaf €895 via SIS voor een programma van vier dagen.

Detoxen in: Sha Wellness Clinic in Alicante

Macrobiotisch ontslakken of ontgiften en sapjes drinken zijn de manieren om te detoxen in SHA Wellness Clinic. Leer alles over macrobiotische voeding en zuiver je lichaam waardoor je terug tonnen energie krijgt. Vanaf €3.300 via SIS mag je 7 nachten blijven.

Detoxen in: Andalusian Retreat

Gezondheidsadviseurs kiezen een detox voor jou op maat gebaseerd op een vragenlijst die je moet invullen. 'Echt voedsel' staat centraal, waarmee ze bedoelen dat er geen chemicaliën, conserveermiddelen of suikers inzitten. De detox bestaat uit gezondheidscursus, twee spa behandelingen en tal van andere activiteiten. Vanaf 1.650 kun je 7 dagen genieten van het programma te boeken via SIS.

Detoxen in: Océano Hotel Health Spa in Tenerife

Het detox programma is gebaseerd op de Mayr geneeskunde, zij baseren zich op een preventieve behandeling, correctie van eetgewoonten en algemene verbetering van de gezondheid. De artsen stellen een dieetplan op dat ontslakkend werkt en een zuiverend effect heeft op het spijsverteringskanaal. Darmreiniging en buikmassages staan centraal, maar je kunt ook yogaessen volgen of meegaan op excursie. Via SIS betaal je vanaf €1.240 voor 7 nachten kuur.

Partner Content

Gesponsorde content