Botswana, je volgende vakantiebestemming?

Verdwaal in de schoonheid van Botswana's ongerepte gebieden en aanschouw één van de zeven wereldwonderen.

Kamperen in het wild om 's morgens oog in oog staan met de koning van het dierenrijk, een bad nemen met een olifant en in de modder rollen met een nijlpaard. Het kan allemaal. Laat je meenemen op avontuur in een 15 daagse safari naar de Okavango-delta, het Moremi-wildreservaat en nog meer sprookjesachtige plaatsen. Je spot er de meest zeldzame dieren, zoals wilde honden en moerasantilopen, in hun natuurlijke habitat. Botswana belooft je dat alles en nog meer.

Heb je ooit al de sensatie gevoeld van naast een waterval te staan die 1700 meter in de valt? Laat al schreeuwend de frustraties eruit die je al zolang inhoudt, terwijl je stem verloren gaat in het donderend geraas van het water. Voel je één met de natuur. Een intensere beleving maak je niet snel mee.

Vreemde Kontinenten verlegt zijn grenzen en laat reizigers voelen hoe het is om nauw in contact te staan met natuur en dier. Wil je je twee weken op een andere planeet wanen en 's avonds bij het kampvuur al de stress van het dagelijks leven vergeten? Klik dan nu snel op deze link.

(TVV)

Partner Content

Gesponsorde content