Citytrip Londen: shopadresjes

Modejournaliste Siska Lyssens woont sinds 2010 in Londen. Haar favoriete wijk van het ogenblik is Shoreditch in Oost-Londen. Het Shoreditch van vandaag is nonchalant, jong, kleurrijk, creatief en levendig.

Siska's niet te missen shopping-tips

Mode

 • Celestine Eleven is een prachtige winkel met een fantastische selectie, van J.W. Anderson tot Niels Peeraer. Van de strakke pakken van Chalayan en de edgy schoenen van Atalanta Weller tot de schattige tasjes van Meadham Kirchhoff, je komt hier gegarandeerd met iets bijzonders buiten. Je kunt hier trouwens ook yogales volgen.
  Celestine Eleven, 4 Holywell Lane
 • Bij Hostem vind je mode van onder andere Egg, Rick Owens en Margaret Howell, Japanners als Watanabe, Comme des Garçons en Yamamoto, maar ook Belgen als Dries Van Noten, Ann Demeulemeester en Delvaux. Internationale topklasse dus.
  Hostem,41-43 Redchurch Street
 • Start was een van de eerste hippe kledingzaken die in 2002 merkkleding begon te verkopen. Je vindt hier labels als kenzo, helmut lang en Alexander wang, maar ook Acne en superga.
  Start, 42-44 Rivington Street
 • Blitz is een leuke winkel met mooie vintagestukken en overstock in goede staat. Siska tikte hier onlangs twee preppy hemdjurkjes van ralph lauren op de kop voor zo’n £ 30 elk.
  Blitz Vintage Store, 55-59 Hanbury Street
 • Sneakersnstuff is een nieuwe, enorme shop vol sneakers en sportswear. dé plek ook om coole retro-trainers te kopen van merken als Nike, Adidas en Reebok.
  Sneakersnstuff, 107-108 Shoreditch High Street
 • Opening ceremony, het New-Yorkse label dat bekendstaat om zijn bijzondere samenwerkingen, opende naast het Ace Hotel onlangs een pop-upshop met voorlopig nog geen sluitingsdatum. Ze verkopen er hun eigen mannen- en vrouwencollecties – jurken, tassen en schoenen – maar ook cult-streetwear en collecties van nieuwe ontwerpers als marques Almeida en faustine steinmetz.
  Opening Ceremony, 106 Shoreditch High Street

Partner Content

Gesponsorde content