De 4 leukste beach bars in Scheveningen

Op amper twee kilometer van het centrum van de bruisende stad Den Haag, ligt ‘Den Haag aan zee’ of Scheveningen. Om tijdens een weekendje uit in deze stad te ontsnappen aan de drukte, geven wij de 4 leukste beach bars.

1. De Kwartel

De Kwartel is een volwaardig restaurant op het strand, waar je kunt kiezen uit  honderd verschillende wijnen en de verse vis in een houtoven wordt bereid. Ook niet te versmaden: de professionele massages aan zee, van shiatsu tot shark.

Zuiderstrand – Slag 9, paal 104, Den Haag.

De Kwartel

 

2. Buiten

Bohemien is de sfeer in strandpaviljoen Buiten. Je kunt de branding zien, horen en bijna voelen vanuit je luie stoel. Relaxen kan ook tijdens yogasessies in open lucht. De keuken is biologisch en de vis op je bord wordt duurzaam gevangen.

Zwarte Pad 67, Den Haag.

Buiten

 

3. BooNooNooNoos

“Let’s go boonoonoonoos”, zeggen de Jamaicanen tegen elkaar als ze willen uitgaan, eten en dansen. En dat lukt zeker in deze kleurrijke strandtent. Je vindt BooNooNooNoos tussen het Kurhaus en de haven in. Met exotische tinten, voor een instant vakantiegevoel!

Strandweg 15, Den Haag.

BooNooNooNoos

 

4. Soomers

Voor vele Hagenaars is Strandtent Soomers een tweede huiskamer, maar dan op het strand. Schoenen uit, voeten in het zand en genieten maar! Op het zijterras kun je een privéfeestje bouwen.

Zwarte Pad 57 c, Den Haag.

Soomers

Op zoek naar leuke adressen aan onze Belgische kust

De leukste beach bars aan onze kust

6 x shoppen in Nieuwpoort

8 verrassende winkels in Knokke

Partner Content

Gesponsorde content